Η Φενέρμπαχτσε γέμισε το γήπεδό της με σημαίες της Τουρκίας - Ο λόγος πίσω από αυτή τη κίνηση (pics)

Η Φενέρμπαχτσε γέμισε το γήπεδό της με σημαίες της Τουρκίας - Ο λόγος πίσω από αυτή τη κίνηση (pics)

Απόστολος Μαυράκης 20:25 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 25.10.2024

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague, μοιράζοντας από μια τούρκικη σημαία σε κάθε κάθισμα του γηπέδου της.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports Arena για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τους γηπεδούχος να γεμίζουν το γήπεδο τους με τουρκικές σημαίες.

Σε κάθε κάθισμα του γηπέδου υπάρχει και από μια σημαία της Τουρκίας και όπως εξηγεί η ίδια η Φενέρ μέσω σχετικού post της, αυτό γίνεται ένεκα της ημέρας δημοκρατίας της χώρας, που γιορτάζεται στις 29 Οκτωβρίου.

Η Euroleague μάλιστα μοιράστηκε και ένα σχετικό βίντεο με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να «χαζεύει» το πλήθος των σημαιών της χώρας του, που υπήρχαν σε κάθε άκρο του γηπέδου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την 3η του νίκη στη Euroleague έπειτα και από τις 2 συνεχόμενες ήττες του στην περασμένη διαβολοβδομάδα από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να ανεβάσει κι άλλο το ρεκόρ της έχοντας ξεκινήσει με 1 μόλις ήττα στα 4 πρώτα παιχνίδια της στη διοργάνωση.