Η Παρί αποκάλυψε το νέο logo

Τι Τζέι Σορτς

Η Παρί αποκάλυψε το νέο logo

Γιάννης Πάλλας 22:43 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 16.09.2024

Ένα ανανεωμένο λογότυπο παρουσίασε η Παρί εν όψει της νέας σεζόν στην Euroleague

Τα... αποκαλυπτήρια του νέου λογοτύπου της έκανε η Παρί εν όψει της παρθενικής της εμφάνισης στη Euroleague. Η ανανέωση που επιχειρήθηκε στη σχεδίαση σηματοδοτεί το δυναμικό μπάσιμο της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Το νέο λογότυπο διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με ενημερωμένα οπτικά στοιχεία. Αυτή η προσπάθεια αλλαγής στο λογότυπο ευθυγραμμίζεται με την είσοδο της ομάδας στην EuroLeague και στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας ταυτότητας καθώς ανταγωνίζεται κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Την ώρα που η Παρί προετοιμάζεται για την εναρκτήρια σεζόν της στην EuroLeague, το νέο λογότυπο θα χρησιμοποιείται σε όλα τα υλικά που σχετίζονται με την ομάδα σε κάθε της δραστηριότητα.

Η Γαλλική ομάδα που έχει κερδίσει με την αξία της μια θέση στη διοργάνωση δεν είναι στο πρώτο γκρουπ των ομάδων που θα ανταγωνιστούν στο υψηλό επίπεδο, ωστόσο, θέλει να έχει μια καλή παρουσία.

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα
EUROLEAGUE

21:53 - 16.09.2024

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα

Με πρόβλημα ταξίδεψε στην Αθήνα η Φενέρμπαχτσε, για το φιλικό-παρουσίαση της νέας ΑΕΚ Betsson (17/09, 19:30), καθώς ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή και θα μείνει εκτός για περίπου 1 μήνα με διάστρεμμα.

Ο Τιάγκο Σπλίτερ έχει αντιληφθεί πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Υπό αυτή την έννοια θα είναι μια χρονιά δύσκολη, όπου οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να είναι αποτελεσματικοί.