Η βαθμολογία της Euroleague: Έπιασε κορυφή η Ζαλγκίρις, ανεβαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ίγκνας Μπραζντέικις

Η βαθμολογία της Euroleague: Έπιασε κορυφή η Ζαλγκίρις, ανεβαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρήστος Τσάλτας 23:47 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 24.10.2024

Η Παρί πέτυχε τη νίκη της ημέρας απέναντι στην Μονακό, την ώρα που η Ζαλγκίρις έφτασε στην τέταρτη νίκη της στην διοργάνωση, πιάνοντας κορυφή.

Το κυρίως πιάτο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague σερβιρίστηκε την Πέμπτη, με πέντε αναμετρήσεις και με αποτελέσματα που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Η Παρί πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της στην Euroleague, απέναντι στην Μονακό, επικρατώντας της ομάδας από το Μοντε Κάρλο, με έναν εκπληκτικό Τι Τζέι Σορτς να κινεί τα νήματα.

Μέγας Σορτς «ξέρανε» την Μονακό!
EUROLEAGUE

22:01 - 24.10.2024

Μέγας Σορτς «ξέρανε» την Μονακό!

Ένας σπουδαίος Τι Τζέι Σορτς πήρε την Παρί στις πλάτες του και με μια επιβλητική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ στη δεύτερη νίκη της στην Euroleague (87-80).

Η Ζαλγκίρις συνέχισε την εξαιρετική πορεία της, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν στάθηκε εμπόδιο στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Οι πράσινοι επικράτησαν στην Zalgirio Arena και έγιναν η πρώτη ομάδα της διοργάνωσης που έφτασε τις 4 νίκες στη σεζόν, πιάνοντας κορυφή.

Η Μπασκόνια «ξέσπασε» απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και χωρίς να δυσκολευτεί συνέτριψε την ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες, ενώ εύκολο έργο είχε και η Ρεάλ Μαδρίτης, που υποχρέωσε τον Ερυθρό Αστέρα σε δεύτερη διαδοχική ήττα, έπειτα από εκείνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στην Stark Arena.

Νικών συνέχεια και για την Αναντολού Εφές, που είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και βύθισε σε ακόμα μεγαλύτερο κύκλο εσωστρέφειας την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, που συνεχίζει να απογοητεύει με την παρουσία της.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Παρτίζαν - Βίρτους Μπολόνια 69-70

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-63

Μονακό - Παρί 80-87

Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου 80-57

Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές 84-96

Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας 95-72

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (20:45)

Μπαρτσελόνα - Βιλερμπάν (21:30)

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακος (21:45)

Η βαθμολογία