Η βαθμολογία της Euroleague μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού και την ήττα του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία της Euroleague μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού και την ήττα του Ολυμπιακού

Χρήστος Τσάλτας 23:36 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 25.10.2024

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, μέσα στην Πόλη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague. Ήττα για τον Ολυμπιακό, που δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπάγερν, στο Μόναχο.

Μια νίκη που έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι αντιμετώπισε την Φενέρμπαχτσε, στην Πόλη και κατάφερε να φτάσει σε σημαντική εκτός έδρας επικράτηση, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων για την Stoiximan GBL.

Οι πράσινοι κατάφεραν να βάλουν τέλος στο σερί ηττών, που είχε από την «διαβολοβδομάδα» και α ανέβει στο 3-2, πιάνοντας στην βαθμολογία την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία γνώρισε δεύτερη εντός έδρας ήττα, έπειτα από εκείνη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μόναχο, για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου και δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είδε τον Κάρσεν Έντοαρντς να παίρνει... φωτιά και να σταματάει στους 30 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ σε νέα νίκη.

Οι Πειραιώτες με το αποτέλεσμα αυτό υποχώρησαν στο 2-3, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ανεβαίνοντας στο 3-2, με το πέρας 5 αγωνιστικών.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στη διοργάνωση. Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια δυσκολεύτηκε απέναντι στην Βιλερμπάν, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 90-83, σε ένα παιχνίδι που ο Κέβιν Πάντερ πήρε την κατάσταση στα χέρια του, στο τέλος, με τους Καταλανούς να πιάνουν κορυφή (4-1), την ώρα που η γαλλική ομάδα υποχώρησε στο 2-3.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Παρτίζαν - Βίρτους Μπολόνια 69-70

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-63

Μονακό - Παρί 80-87

Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου 80-57

Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές 84-96

Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας 95-72

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 76-81

Μπαρτσελόνα - Βιλερμπάν 90-83

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός 84-80

Η βαθμολογία