Η Ζαλγκίρις σχημάτισε το δικό της «τείχος» και την... είπε στους Κλίπερς!

Η Ζαλγκίρις σχημάτισε το δικό της «τείχος» και την... είπε στους Κλίπερς!

Απόστολος Μαυράκης 16:49 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 25.10.2024

Πριν λίγες ημέρες οι φίλοι των Κλίπερς σχημάτισαν ένα... τείχος πίσω από τη μπασκέτα που σούταραν οι αντίπαλοί τους, ώστε να χάνουν τις βολές, με τους φιλάθλους της Ζαλγκίρις να κάνουν το ίδιο και να ισχυρίζονται μάλιστα πως ήταν το έκαναν καλύτερα!

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς εδρεύουν πλέον στο ολοκαίνουργιο Intuit Dome, του οποίου το κόστος έφτασε περίπου στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ανοίγοντας τις πόρτες του για τους φίλους της ομάδας στην πρεμιέρα του NBA (24/10) στο ματς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Το λεγόμενο «Wall» -ελληνιστί τείχος- που σχημάτισαν οι φίλοι της ομάδας του Στιβ Μπάλμερ, ήταν ουσιαστικά ο... χαμός που έκαναν οι ίδιοι πίσω από τη μπασκέτα που σούταραν οι Σανς, αναγκάζοντας μάλιστα τους Ντουράντ και Μπούκερ να αστοχήσουν σε βολές.

Κάτι αντίστοιχο βέβαια επεδίωξαν να κάνουν και οι φίλοι της Ζαλγκίρις το βράδυ της Πέμπτης (24/10), στην σχεδόν πάντα sold-out Zalgirio Arena, στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Λιθουανική ομάδα μοιράστηκε μέσω των social media της ένα βίντεο στο οποίο ο Λιβάι Ράντολφ της Μακάμπι σουτάρει μια βολή, με το ισχυρό τείχος των φίλων της Ζαλγκίρις να δεσπόζει πίσω από τη μπασκέτα, ωθώντας τον παίκτη των Ισραηλινών να αστοχήσει.

Στη συνέχεια κάνει την εμφάνισή του το προαναφερθέν τείχος των φίλων των Κλίπερς, αφήνοντας στο κοινό ουσιαστικά να κρίνει ποιος το έκανε καλύτερα.

Σύμφωνα με την Ζαλγκίρις πάντως, οι ίδιοι της οι φίλοι ήταν καλύτεροι, όπως έγραψαν στην περιγραφή του εν λόγω βίντεο. Βέβαια, οι Κλίπερς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον το εν λόγω τείχος, αφού εν τέλει ηττήθηκαν από τους Σανς με 113-116.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε εξηγεί στο Sportal ποιος συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας μπορεί να κάνει το «άλμα» για το ΝΒΑ
NBA

14:00 - 25.10.2024

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε εξηγεί στο Sportal ποιος συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας μπορεί να κάνει το «άλμα» για το ΝΒΑ

Η πολυπόθητη επιστροφή στο ΝΒΑ ήρθε για τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο οποίος έβαλε μπρος τις μηχανές με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και απάντησε στο Sportal για το πόσο τον βοήθησε το επίπεδο του παιχνιδιού στην Euroleague, ενώ... έδειξε ποιος από τους συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας είναι έτοιμος για την κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις κατάφερε να επιβληθεί ήδη από την αρχή και να χτίσει μεγάλες διαφορές από τη Μακάμπι, επικρατώντας με το τελικό 78-63, σημειώνοντας παράλληλα την 4η της νίκη στα 5 πρώτα παιχνίδια της Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το «Wall» της Ζαλγκίρις, με τους πρώτους να φιλοξενούνται στο Κάουνας στις 22/11 και τους δεύτερους στο πρώτο τους ματς για το 2025, δηλαδή στις 2 Ιανουαρίου.