Η διαιτητική τριάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια

Νταμίρ Γιαβόρ

i

Νταμίρ Γιαβόρ/©Intime

Η διαιτητική τριάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:15 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.08.2024

Για την 5η αγωνιστική της EuroLeague o Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (27/10, 21:15) την Μπασκόνια και για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκαν οι διαιτητές Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).

Την Πέμπτη (26/10) ξεκινάει η αγωνιστική δράση αυτής της εβδομάδας για την EuroLeague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά πέντε παιχνίδια και ανάμεσά τους δύο μεγάλα ντέρμπι. Αυτό της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, αλλά και του Βελιγραδίου, εκεί όπου η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Η Euroleague Sportal Show έρχεται μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές με όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται στο πρόγραμμα μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια. Μάλιστα, η EuroLeague ανακοίνωσε και τους τρεις διαιτητές που ορίστηκαν ώστε να διαχειριστούν το παιχνίδι. Πρόκειται για τον Σλοβένο Νταμίρ Γιαβόρ, τον Κροάτη Τόμισλαβ Χορντόφ και τον Μαξίμ Μπουμπέρ από τη Γαλλία.

Στο μεταξύ, ο κόουτς Εργκίν Αταμάν προετοιμάσει την ομάδα του με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο σερί ήττες με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η προετοιμασία αυτό έχει και κάποια εμπόδια. 

Το πρόβλημα για τους «πράσινους» έχει να κάνει με τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (25/10), καθώς ταλαιπωρείται από ίωση που είναι ικανή να του μην του επιτρέψει να αγωνιστεί στο κρίσιμο εντός έδρας ματς. 

Εκτός βέβαια, εδώ και μέρες είναι γνωστό πως θα είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών. Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης στην αναμέτρηση με το Λαύριο για το εγχώριο πρωτάθλημα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Τούρκου προπονητή.