Με Καλάθη η παρουσίαση της Μονακό για τη νέα σεζόν
i

© PrtScr

Με Καλάθη η παρουσίαση της Μονακό για τη νέα σεζόν

Ευτυχία Οικονομίδου 16:36 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 17.09.2024

Η Μονακό παρουσίασε τις φανέλες για τη νέα σεζόν 2024/25 με τον Νικ Καλάθη να πρωταγωνιστεί στο βίντεο.

Η Μονακό θα συνεχίσει να εμφανίζεται στα παρκέ με τα παραδοσιακά της χρώματα, καθώς παρουσίασε τις νέες της φανέλες για τη σεζόν 2024/25 με το κλασσικό μαύρο και χρυσό να πρωταγωνιστεί.

Η μοναδική μικρή διαφορά σε σχέση με τις περσινές της εμφανίσεις είναι το σχέδιο του ρόμβου που παραπέμπει σε... καρό. Όπως είναι αναμενόμενο την παράσταση έκλεψε ο πρωταγωνιστής Μάικ Τζέιμς, που αποτελεί τον σταρ της ομάδας και ολόκληρης της EuroLeague.

Στο βίντεο μαζί με τον Αμερικανό γκαρντ συμμετέχουν και οι Φουρκάν Κορκμάζ, Άλφα Ντιαλό, Ντονάτας Μοτιεγιούνας και ο Νικ Καλάθης που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Μονακό κινήθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού για την απόκτηση του Νικ Καλάθη στον άσσο και θέλει να κλείσει το ρόστερ της με την απόκτηση και του Πάρις Λι σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

 Ο 29χρονος Λι, που πέρασε μια σεζόν και από τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε στη Μονακό την σεζόν 2021/22 με απολογισμό 11 πόντους και 4.7 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα και 7.2 πόντους με 2.4 ασίστ στην Euroleague.

«Η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πάρις Λι»
EUROLEAGUE

12:59 - 17.09.2024

«Η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πάρις Λι»

Βουίζει η Γαλλία για επίσημη πρόταση της Μονακό στον Πάρις Λι. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι Μονεγάσκοι είναι έτοιμοι να επανεντάξουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο πρώην άσσο του Παναθηναϊκού, πληρώνοντας το buy-out του στην Βιλερμπάν.

Ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία Μονακό-Λι, με την τελική απόφαση να είναι της Βιλερμπάν, ενώ άλλα αναφέρουν την μετακίνηση του Γάλλου στο Πριγκιπάτο ως κλεισμένη υπόθεση. Αν, εν τέλει, πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Γάλλος γκάρντ θα αλλάξει μπασκετική στέγη για 4η συνεχόμενη χρονιά (Μονακό-Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν-Μονακό).