Euroleague: Με Παπανικολάου το τοπ -10 των καρφωμάτων του Φεβρουαρίου (vid)
i

Κώστας Παπανικολάου / © Intime

Euroleague: Με Παπανικολάου το τοπ -10 των καρφωμάτων του Φεβρουαρίου (vid)

Sportal newsroom 16:39 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 20.08.2024

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού «πέταξε» πάνω από αντίπαλό του στον αγώνα με την Άλμπα, όμως ο Πετρούσεφ του πήρε τη δόξα αφήνοντάς τον στην δεύτερη θέση.

Πλούσιο θέαμα μας πρόσφεραν και τον Φεβρουάριο οι ομάδες της Euroleague, αφού οι φάσεις στους αγώνες που παρακολουθήσαμε το μήνα που φεύγει ήταν πολλές και φοβερές. 

H Euroleague ανανέωσε τη συνεργασία της με τη NOVA - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αυξάνουν τα έσοδά τους
EUROLEAGUE

14:25 - 28.02.2023

H Euroleague ανανέωσε τη συνεργασία της με τη NOVA - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αυξάνουν τα έσοδά τους

Η συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA επέκτεινε για 3+2 χρόνια τη συνεργασία της με την Euroleague και τα έσοδα των ομάδων αυξήθηκαν. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αγγίξουν τα πέντε εκατομμύρια ετησίως!

Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα το τοπ -10 των καρφωμάτων του Φεβρουαρίου και ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αρχηγό του. Ο Κώστας Παπανικολάου φιγουράρει στη 2η θέση, πίσω από τον Πετρούσεφ. 

Στον αγώνα Άλμπα - Ολυμπιακός ο Ουόκαπ έκλεψε την μπάλα και αμέσως βγήκε στον αιφνιδιασμό. Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε μπαλιά πίσω από την πλάτη του στον επερχόμενο Παπανικολάου ο οποίος σηκώθηκε, πέρασε πάνω από έναν αντίπαλό του και κάρφωσε με δύναμη στο πρόσωπό του, αναγκάζοντας συμπαίκτες κι αντιπάλους να τον χειροκροτήσουν. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πάντως έχασε την πρωτιά στη λίστα, από έναν άλλο «ερυθρόλευκο». Ο λόγος για τον Πετρούσεφ του Ερυθρού Αστέρα. Ο σέντερ των Σέρβων είναι σε εξαιρετική φόρμα φέτος, κάτι που έδειξε και αυτό το μήνα. Στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Άλμπα, έκανε ένα κάρφωμα που κέρδισε την πρώτη θέση στη λίστα. 

Ο Πετρούσεφ έκανε πόστερ τον Κουμάντζι και τον κάρφωσε στα μούτρα, σε μια φάση θεαματική που τελικά ήταν και η καλύτερη του μήνα σύμφωνα με την Euroleague. 

Δείτε παρακάτω το top-10 του Φεβρουαρίου: