Η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να κλείσει το 2023 με την είσοδό της στην «εξάδα»
i

© EuroLeague Basketball

Η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να κλείσει το 2023 με την είσοδό της στην «εξάδα»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:21 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 14.08.2024

Η 17η αγωνιστική της EuroLeague είναι και η τελευταία για το ημερολογιακό έτος που ολοκληρώνεται και το τελευταίο χρονικά ματς αφορά στην αναμέτρηση της Μονακό με την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο.

Στο δρόμο για την είσοδο στην εξάδα της κατάταξης, εκεί όπου θέλει να ενταχθεί η Μονακό μέσω του τελευταίου ματς της EuroLeague για το έτος 2023, συναντά στο Πριγκιπάτο την Μπαρτσελόνα (29/12). Το συγκεκριμένο ματς είναι το δεύτερο (χρονικά) της ημέρας, καθώς προηγείται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα στο Βερολίνο.   

Η Μονακό έχει ρεκόρ 9-7, ενώ οι Ισπανοί βρίσκονται πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης στην βαθμολογία και χρειάζονται νίκη για να παραμείνουν στην δεύτερη θέση, καθώς η Βίρτους Μπολόνια μια μέρα πριν νίκησε στο Βελιγράδι την Παρτίζαν και επιβεβαίωση τον υψηλό δείκτη ποιότητάς της. 

Για τους γηπεδούχους, ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, παραμένει εκτός με πρόβλημα στη μέση, αλλά επιστρέφει ο Γιακούμπα Ουαταρά, ο οποίος ανάρρωσε από την ίωση και είναι στη διάθεση του κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς. 

Η Άννα Βίσση εκστασιασμένη στην κάμερα του Sportal για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ενθουσιάστηκα, φώναζα, έκλεισε η φωνή μου!»
EUROLEAGUE

00:20 - 29.12.2023

Η Άννα Βίσση εκστασιασμένη στην κάμερα του Sportal για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ενθουσιάστηκα, φώναζα, έκλεισε η φωνή μου!»

Η Άννα Βίσση, αφού είδε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα, «ανακρίθηκε» μπροστά στην κάμερα του Sportal, με την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ να έχει πολλά να πει!

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που προσπαθούν να είναι το ίδιο αποδοτικοί και μακριά από την έδρα τους, αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνουν εξίσου καλά, η συμμετοχή του Άλεξ Αμπρίνες δεν είναι δεδομένη. Ο πρώην ΝΒΑer έχασε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια λόγω μυϊκού προβλήματος και δεν αποκλείεται να απουσιάσει και για τρίτο. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/12)

21:00 / Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός (Novasports Prime)
22:00 / Μονακό - Μπαρτσελόνα (NovaSports 4)

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (28/12)

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε: 84-89
Παρτίζαν - Βίρτους Μπολόνια: 75-77
Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 70-78
Βιλερμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης: 76-77
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας: 82-65
Μιλάνο - Μπασκόνια: 76-67
Μπάγερν - Βαλένθια: 85-84

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-65: Άμυνα και Τζέριαν ήταν... Grand! - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!