Εκτός EuroLeague ο Τζέιμς Γουέμπ: Ανακοινώθηκε από την Καρσίγιακα

Τζέιμς Γουέμπ - Φωτ. IMAGO

i

©imago

Εκτός EuroLeague ο Τζέιμς Γουέμπ: Ανακοινώθηκε από την Καρσίγιακα

Sportal newsroom 22:23 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 11.07.2024

Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Τζέιμς Γουέμπ βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του εκτός EuroLeague και συγκεκριμένα στην Καρσίγιακα.

Ο Τζέιμς Γουέμπ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός EuroLeague με την Καρσίγιακα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Γνωστός και από το πέρασμά του από τη Λάρισα, ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη EuroLeague με τη φανέλα της Μακάμπι, ωστόσο πριν από λίγες μέρες η ομάδα του Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Ύστερα από δύο χρόνια στην Euroleague φορώντας τις φανέλες των Βαλένθια και Μακάμπι, ο Γουέμπ θα συνεχίσει την καριέρα του, λοιπόν, στην Τούρκια και συγκεκριμένα στην Σμύρνη.

Ο Τζέιμς Γουέμπ είναι ο τελευταίος που έκλεισε την πόρτα για τη Μακάμπι έπειτα από μια έντονη χρονιά όσο και δύσκολη με την ομάδα να έχει έδρα της το Βελιγράδι λόγω του πολέμου. Η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο όμως αναζήτησε αλλού τον δρόμο του με την αποχώρηση να ακολουθεί εκείνες των προηγούμενων ημερών.

Από τη Μακάμπι έχουν ήδη αποχωρήσει οι Λορέντζο Μπράουν (Παναθηναϊκός), Τζος Νίμπο (Αρμάνι Μιλάνο), Μπόνζι Κόλσον (Φενέρμπαχτσε) αλλά και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, που συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια στην EuroLeague και μέτρησε κατά μέσο όρο 6.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ.