Μπιμπέροβιτς και Μπράιαντ δεν θα αγωνιστούν στην τρίτη αγωνιστική της EuroLeague

Μπιμπέροβιτς - Μπράιαντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μπιμπέροβιτς και Μπράιαντ δεν θα αγωνιστούν στην τρίτη αγωνιστική της EuroLeague

Η ένσταση της Φενέρμπαχτσε και της Αναντολού Εφές απορρίφθηκε από τη EuroLeague και o Ταρίκ Μπιμπέροβιτς με τον Ελάιζα Μπράιαντ δεν θα αγωνιστούν στην τρίτη αγωνιστική.

Το τουρκικό ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, «στιγματίστηκε» από την κόντρα ανάμεσα σε Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Ελάιζα Μπράιαντ. Οι δυο τους, τιμωρήθηκαν από την EuroLeague με μία αγωνιστική, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, την περασμένη αγωνιστική δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο τούρκικο ντέρμπι. Ωστόσο, ένα λεπτό και 13 δευτερόλεπτα πριν οδηγηθεί η αναμέτρηση στην τέταρτη περίοδο ένα καλάθι δια χειρός Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ήταν αρκετό για να προκαλέσει σύρραξη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Μίλαν Τόμιτς στο Sportal: «Στα 25 χρόνια μου στον Ολυμπιακό δεν υπήρξα ποτέ δημόσιος υπάλληλος»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:15 - 15.10.2024

Ο Μίλαν Τόμιτς στο Sportal: «Στα 25 χρόνια μου στον Ολυμπιακό δεν υπήρξα ποτέ δημόσιος υπάλληλος»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην κάμερα του Sportal, για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό και τις ομορφότερες στιγμές της πολυετούς καριέρας του εκεί, καθώς και για τη θέση του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Τότε, Μπιμπέροβιτς σκόραρε για δύο διαμορφώνοντας το 48-58 υπέρ της Φενέρ με τον Ελάιζα Μπράιαντ να προσπαθεί να βγάλει την άμυνα και να γκρεμίζει τον 23χρονο φόργουορντ με τους δύο αντίπαλους παίκτες να σωριάζονται στο παρκέ και να πιάνονται στα χέρια. Σε χρόνο... μηδέν βρέθηκαν οι δυο παίκτες στο παρκέ να ανταλλάσουν χτυπήματα. Ωστόσο, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από κοντινή απόσταση δείχνει την προσπάθεια του Μπράιαντ να δαγκώσει τον αντίπαλο του στο χέρι!Μια ενέργεια ακατανόητη, όπως και όλο το περιστατικό της συμπλοκής που οδήγησε εν τέλει τους δυο παίκτες στα αποδυτήρια με αποβολή 

Οι δύο ομάδες κατέθεσαν ένσταση στην τιμωρία που τους επιβλήθηκε, ωστόσο ο αρμόδιος δικαστής της EuroLeague την απέρριψε. Ως εκ τούτου, ούτε ο Ελάιτζα Μπράιαντ, ούτε ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς θα αγωνιστούν στην 3η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σε αυτόν τον γύρο , η Εφές φιλοξενείται από την Μακάμπι (15/10, 21:05) στο Βελιγράδι, ενώ η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται στην Τουρκία τον Ερυθρό Αστέρα (15/10, 20:45).