Η Χάποελ καλεί Μποντιρόγκα, Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά που συμμετέχει και ο Άρης
i

© imago

Η Χάποελ καλεί Μποντιρόγκα, Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ για το τουρνουά που συμμετέχει και ο Άρης

Χρήστος Τσάλτας 15:12 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 22.07.2024

Η Χάποελ Τελ Αβίβ διοργανώνει φιλικό τουρνουά στα μέσα Σεπτέμβρη, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Ισραηλινοί έχουν αποστείλει πρόσκληση στους Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Παούλιους Μοτιεγιούνας για να παρευρεθούν στο Ισραήλ.

Ακόμα κι αν συμπεριλάβουμε όλες τις ομάδες, μαζί κι αυτές της Euroleague, ακόμα και του NBA, η Χάποελ Τελ Αβίβ δικαιωματικά ανήκει στα κλαμπ που έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση στη μεταγραφική αγορά... παγκοσμίως!

Η ομάδα του Ισραήλ που συμμετέχει και στο EuroCup και προπονητής της είναι ο Στέφανος Δέδας, εκτός του ότι απέκτησε τον Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς, έχει βάλει στο δυναμικό της τον επίσης NBAer, Ισ Ουάινραϊτ, τον Τζόναθαν Μότλεϊ της Φενέρμπαχτσε και δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Basketball Champions League της σεζόν 2023-24: Τον Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου και τον Μάρκους Φόστερ της Ρίτας Βίλνιους.

Το επίπεδο της ομάδας φαίνεται εξόχως εντυπωσιακό και ο στόχος είναι η κατάκτηση του EuroCup, μίας διοργάνωση της Euroleague Basketball, όπου ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για την Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό έκανε φέτος η γαλλική Παρί και το ίδιο δρομολόγιο σκοπεύει να κάνει και η Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, διοργανώσει στην πόλη της, ένα φιλικό τουρνουά, όπου θα λάβει μέρος και ο Άρης. Τις μέρες που θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ το event η Χάποελ ελπίζει να παρευρεθούν ο Πρόεδρος και ο Εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague.

O Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, έχουν ήδη λάβει πρόσκληση από την ομάδα του Ισραήλ, θέλοντας να συναντήσει από κοντά τους ιθύνοντες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, με βασικό σκοπό να τους ενημερώσει και να δουν με τα ίδια τους τα μάτια πως το Ισραήλ είναι έτοιμο, διαθέσιμο και αποφασισμένο, να αφήσει πίσω του (σε αθλητικό επίπεδο) την εμπόλεμη κατάσταση με την παλαιστινιακή Χαμάς και πως ειδικά στο Τελ Αβίβ η ασφάλεια επιτρέπει για την φιλοξενία διοργανώσεων μικρής, αλλά και μεγάλη κλίμακας.