MVP της τρίτης αγωνιστικής στη EuroLeague ο Σενγκέλια (vid)

Τόρνικε Σενγκέλια

i

© 2023 EuroLeague Basketball

MVP της τρίτης αγωνιστικής στη EuroLeague ο Σενγκέλια (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:37 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Ο Τόρνικε Σενγκέλια οδήγησε τη Βίρτους Μπολόνια στη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 87-76 κι αναδείχθηκε MVP της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague.

Το 225ο ματς του Τόρνικε Σενγκέλια στην καριέρα του στο επίπεδο της EuroLeague συνδυάστηκε με ένα βραβείο. Ο 32χρονος Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ ήταν καθοριστικός στην νίκη της Βίρτους Μπολόνια επί της Άλμπα Βερολίνου με 87-76 κι αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της τρίτης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ο Σενγκέλια ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 26 πόντους με μόλις δύο άστοχα σουτ (8/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα). Επίσης πρόσθεσε στην στατιστική του τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ενώ σε 27'22'' συμμετοχής δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος! Η απόδοσή του αυτή του προσέφερε 32 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague και αυτό το νούμερο τον οδήγησε στην ατομική διάκριση του MVP. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Να θυμίσουμε ότι την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης το συγκεκριμένο βραβείο... κράτησε στα χέρια του ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού και την δεύτερη ο Ζερσόν Γιαμπουσελέ της Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτζώκας: «Αστείο να μιλάμε από τώρα για F4 -  Δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση όλοι μαζί»
EUROLEAGUE

16:43 - 18.10.2023

Μπαρτζώκας: «Αστείο να μιλάμε από τώρα για F4 - Δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση όλοι μαζί»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζεται για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο ΣΕΦ (19/10, 21:15), με τον έμπειρο κόουτς να αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του φέτος.

Όλη η δράση της αγωνιστικής μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παρτίζαν στην εκπομπή Sportal Euroleague Show