Ανανέωσαν τη συνεργασία τους EuroLeague και ELPA

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους EuroLeague και ELPA

Γιάννης Πάλλας 16:58 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 11.09.2024

Η Euroleague και η Ένωση Παικτών (ELPA) ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι της σεζόν 2026-2027

Η Euroleague και η Ένωση Παικτών (ELPA) το τελευταίο διάστημα ήταν σε διαρκή επικοινωνία και προχώρησαν στην αναθεώρηση και ανανέωση της Συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, η οποία περιλαμβάνει πολλούς κρίσιμους τομείς, όπως δίκαιες και ανταγωνιστικές αποζημιώσεις για όλους τους παίκτες, σχετίζονται με την Εικόνα, τις Εμπορικές και Προωθητικές Δραστηριότητες των αθλητών, τις προπονήσεις και τις συνθήκες ταξιδίου.

Η Euroleague Basketball και η Ένωση Παικτών (ELPA) ανακοίνωσαν την ανανέωση της Συμφωνίας τους, η οποία θεσπίστηκε το 2021 και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2026-27.

Η επικαιροποιημένη συμφωνία επιδιώκει να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που θέτει υψηλά πρότυπα για μια αμοιβαία σχέση, διασφαλίζοντας ένα αρμονικό και παραγωγικό περιβάλλον για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η διαδικασία διαπραγμάτευσης για την επικαιροποιημένη συμφωνία ταν μια συλλογική προσπάθεια, στην οποία συμμετείχαν τρία βασικά μέρη: Η Euroleague Basketball, η ELPA (Ένωση Παικτών) και η Επιτροπή συλλόγων της EuroLeague. Αυτή η τριμερής διαπραγμάτευση εξασφάλισε ότι ελήφθησαν υπόψη τα συμφέροντα και οι προοπτικές όλων των μερών, οδηγώντας σε μια σφαιρική και περιεκτική συμφωνία.

Η αναθεωρημένη συμφωνία αντιμετωπίζει αρκετούς κρίσιμους τομείς, όπως:

• Αμοιβές: Διασφάλιση δίκαιης και ανταγωνιστικής αποζημίωσης για όλους τους παίκτες.

• Δραστηριότητες εικόνας, εμπορικές και προωθητικές ενέργειες: Ενίσχυση ευκαιριών για παίκτες και συλλόγους να συμμετέχουν σε προωθητικές δραστηριότητες προστατεύοντας παράλληλα τα ατομικά και συλλογικά τους δικαιώματα.

• Συνεδρίες πρακτικής άσκησης: Θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών για τη βελτιστοποίηση των προγραμμάτων πρακτικής και του φόρτου εργασίας.

• Υγεία και απόδοση παίκτη: Αναβάθμιση προτύπων προπόνησης και ιατρικών εγκαταστάσεων.

• Συνθήκες ταξιδιού: Βελτίωση των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων για την εξασφάλιση άνεσης και αποτελεσματικότητας, μείωση του άγχους και της κούρασης που σχετίζεται με τα ταξίδια για παίκτες και προσωπικό.

Ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει το Costa Navarino (pics)
EUROLEAGUE

16:03 - 11.09.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει το Costa Navarino (pics)

Ο Παναθηναϊκός Aktor βρίσκεται σύσσωμος στο Costa Navarino, ως δώρο του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις περσινές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα, με τον Τζέριαν Γκραντ να δείχνει ήδη πως το απολαμβάνει.

• Κοινή ομάδα εργασίας: Τα τρία μέρη έχουν δεσμευτεί να αναλύσουν και να αναπτύξουν μια πρόταση συνταξιοδοτικού προγράμματος παικτών σε ολόκληρη την EuroLeague, για να υποστηρίξουν τη μετάβαση των παικτών από την καριέρα τους στο επόμενο βήμα στη ζωή τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!