LIVE Streaming Euroleague Next Generation: Δείτε ζωντανά όλους τους αγώνες από το τουρνουά του Βελιγραδίου

Γιώργος Γαβριλάκης 11:17 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 14.08.2024

Στο Βελιγράδι ξεκίνησε την Παρασκευή (3/1) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, η δεύτερη έκδοση του φετινού EuroLeague Next Generation Tournament, που μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο youtube μπορείτε να παρακολουθείσετε ζωντανά όλους τους αγώνες.

Τα «εκκολαπτόμενα» αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παίκτες έως 18 ετών, ταυτόχρονα με την επιστροφή της Euroleague και την 27η αγωνιστική της ανά την Ήπειρο, εκείνα βρίσκονται στο Βελιγράδι. Εκεί, όπου από την Παρασκευή (1/3) μέχρι την Κυριακή (3/3) θα διεξαχθεί το δεύτερο τμήμα του Adidas Next Generation Tournament.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση στην Ποντγκόριτσα, την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, ενώ ακολουθεί αυτή του Ντουμπάι (από τις 22 έως της 24 Μαρτίου), εκεί όπου θα ταξιδέψει η αποστολή του Άρη και θα γίνει ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που θα αγωνιστεί στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Μέχρι στιγμής μόνο η Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί εκεί.

Ο τέταρτος και τελευταίος προκριματικός όμιλος θα διεξαχθεί στο Παρίσι (5-7 Απριλίου), παρουσία των... μικρών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, της Μπανταλόνα, την Γκραν Κανάρια, αλλά και την Μονακό. Αυτό θα συμβεί στις 29-31 Μαρτίου και θα ολοκληρώσει τις τέσσερις θέσεις για το Final Four του ANGT -που θα διεξαχθεί τις μέρες της τελικής φάσης της EuroLeague (24-26 Μαϊου) στο Βερολίνο

Στο Βελιγράδι πάντως, η δράση ξεκίνησε με τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (82-71) στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (1/3), ενώ στη συνέχεια η Μιλάνο επικράτησε (75-68) της Next Generation Team Belgrade, μία ομάδα επιλέκτων, στην οποία συμμετέχει και ο Νεοκλής Αβδάλας του Παναθηναϊκού (αγωνίζεται ως δανεικός στην Καρδίτσα).

Μάλιστα, ο νεαρός γκαρντ, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και είχε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 26'42'' χρόνο συμμετοχής. Μία προσφορά πλήρης, αλλά όχι ικανή να προσφέρει στην ομάδα του τη νίκη.

Το αποτελέσματα της Παρασκευής (1/3)

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 82-71
Μιλάνο - Team Belgrade: 75-68
Παρτίζαν - Μέγκα: 91-59
Μπαρτσελόνα - Χάποελ Τελ Αβίβ: 90-54

Ερυθρός Αστέρας - Μιλάνο: 90-97
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Team Belgrade: 95-90

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!