Ο... βαθιά ερωτικός Νέντοβιτς και οι τρεις που χρειάζονται μαθήματα για του Αγίου Βαλεντίνου (vid)
i

© Intime

Ο... βαθιά ερωτικός Νέντοβιτς και οι τρεις που χρειάζονται μαθήματα για του Αγίου Βαλεντίνου (vid)

Sportal newsroom 21:17 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 20.08.2024

Νέντοβιτς, Χόλαντ, Χάινς και Τόμας «δολοφονούν» ερωτικά τραγούδια με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ και ο πλανήτης γιορτάζει σήμερα, 14/2 την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα.

Η Euroleague θέλοντας να βάλει στο κλίμα τους φίλους του μπάσκετ, έκανε ένα ξεχωριστό μουσικό κουίζ με τέσσερις παίκτες του Ερυθρού Αστέρα και της Αρμάνι Μιλάνο.

Την ομάδα της Σερβίας εκπροσώπησαν Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζον Χόλαντ, ενώ για τους Ιταλούς ο Κάιλ Χάινς και Ντεσόν Τόμας προσπάθησαν να βρουν τα τραγούδια.

Την παράσταση έκλεψε ο Σέρβος. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν αρκετά διαβασμένος και βρήκε όλα τα τραγούδια που έπαιζαν στα ακουστικά, ενώ έδινε και τον ανάλογο ρυθμό! Δύο μέρες πριν οι Σέρβοι ριχτούν στη μάχη του Κυπέλλου, οι δύο γκαρντ του Ιβάνοβιτς επιδόθηκαν σε ένα ερωτικό τεστ. Η διοίκηση του συλλόγου στις 24/1 είχε ανακοινώσει ότι ο σύλλογος δεν θα σιωπήσει στην προσπάθεια ταπείνωσης του πρωταθλήματος και θα απέχει από το Final 8, όμως τελικά αυτό άλλαξε, αφού ο πρόεδρος των Σέρβων ανακοίνωσε ότι η ομάδα άλλαξε την απόφασή της.

Οι παίκτες του πάντως άφησαν για λίγο τα αγωνιστικά στην άκρη και προσπάθησαν να βρουν κάποια τραγούδια ερωτικού περιεχομένου, για τις ανάγκες της Euroleague. Μαζί με τους Χάινς και Τόμας της Αρμάνι, μας χαρίζουν ένα πραγματικά απολαυστικό βίντεο. 

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν πάντως, είναι ότι ο Κάιλ Χάινς δεν θα γινόταν ποτέ τραγουδιστής, ενώ ο Χόλαντ πρέπει να κάνει εντατικά μαθήματα μουσικής, ή έστω να αλλάξει ρεπερτόριο!

Tags: