Ο Καμίνσκι μετά από μία σεζόν στην Παρτίζαν επέστρεψε στους Σανς

Φρανκ Καμίνσκι

i

© Imago

Ο Καμίνσκι μετά από μία σεζόν στην Παρτίζαν επέστρεψε στους Σανς

Ευτυχία Οικονομίδου 23:16 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 26.09.2024

Μετά από μία σεζόν στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρτίζαν, ο Φρανκ Καμίνσκι αποφάσισε να επιστρέψει στους Φοίνιξ Σανς.

Έναν χρόνο μόνο κράτησε η ευρωπαϊκή διαδρομή του Φρανκ Καμίνσκι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μετά λοιπόν από μία σεζόν, όπου ο 31χρονος φόργουορντ/ σέντερ συγκέντρωσε μέσο όρο 8.9 πόντων και 3.4 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague, αποφάσισε να επιστρέψει στον «μαγικό» κόσμο του NBA για λογαριασμό των Φοίνιξ Σανς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

Ο Αμερικανός ψηλός γύρισε ξανά στην ομάδα της Αριζόνα για την οποία αγωνιζόταν από το 2019 έως το 2022, μετά από τέσσερα χρόνια που πέρασε στους Σάρλοτ Χόρνετς. Έπειτα ακολούθησε πορεία στους Ατλάντα Χοκς και τους Χιούστον Ρόκετς πριν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ABA Liga και τη Euroleague.

Να τονιστεί ότι η Παρτίζαν πλέον έχει περάσει σε εποχή ολικής αναδόμησης και με ενορχηστρωτή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο οι Σέρβοι φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τα κακώς κείμενα της περσινής σεζόν, όταν τερμάτισαν στην 11η θέση της βαθμολογίας της EuroLeague.