Έντουαρντς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο ματς, είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα»
i

Κάρσεν Έντουαρντς / © Euroleague

Έντουαρντς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο ματς, είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα»

Απόστολος Μαυράκης 17:52 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 24.10.2024

Ο Κάρσεν Έντουαρντς μίλησε για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής (24/10), εκθειάζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στο Μόναχο τη φετινή σεζόν.

Ο Κάρσεν Έντουαρντς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό (25/10, 21:45), έχοντας να πει τα καλύτερα για τους Πειραιώτες, κάνοντας μάλιστα λόγο και για το φετινό επίπεδο των Βαυαρών, αλλά και για τους λόγους που τον ώθησαν να παραμείνει και τη φετινή χρονιά στη Γερμανία.

Μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Το να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο, είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να εστιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στα πράγματα που έχουμε δουλέψει. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, να παίξουμε σκληρά και να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Σχετικά με τους φίλους της Μπάγερν, αλλά και την παρουσία των αντίστοιχων του Ολυμπιακού: «Είμαι ευγνώμων για τους φιλάθλους μας, καθώς και για όλους όσους έρχονται στα παιχνίδια μας. Δεν νομίζω ότι η αλλαγμένη ατμόσφαιρα (σ.σ λόγω των 2,500 φίλων του Ολυμπιακού) θα είναι μειονέκτημα».

Όσον αφορά την απόδοση του ίδιου: «Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Συνεχίζω επίσης να δουλεύω για να βελτιώσω την άμυνά μου. Η άμυνα εξαρτάται κυρίως από την προσπάθεια, και εστιάζω σε αυτό ακόμα περισσότερο, γιατί πάντα μπορείς να δώσεις το 100% σου, ανεξάρτητα από το αν τα σουτ σου μπαίνουν ή όχι εκείνη τη βραδιά».

Μιλώντας για την απόφασή του να παραμείνει στη Μπάγερν: «Επέστρεψα στο Μόναχο γιατί μου αρέσει εδώ. Γνωρίζω την πόλη τώρα, γνωρίζω τα κατατόπια, τα εστιατόρια, την ομάδα. Έχω αλλάξει πολλές ομάδες και προσαρμόστηκα γρήγορα. Αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω σε έναν τόπο όπου αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν να με βλέπουν να παίζω και όπου εγώ ο ίδιος απολαμβάνω να είμαι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αγωνίζομαι για τρίτη χρονιά δίπλα στον Μπούκερ, και είναι ο δεύτερος χρόνος με άλλους όπως ο Ομπστ και ο Νικ Ουάιλερ-Μπαμπ. Κάποιοι από τους νέους παίκτες γνωρίζονται ήδη. Νομίζω ότι όλα ταιριάζουν ωραία».