Αγωνία για την Εφές: Ο Λάρκιν τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο (vid)

Αγωνία για την Εφές: Ο Λάρκιν τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο (vid)

Απόστολος Μαυράκης 23:10 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 24.10.2024

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Αναντολού Εφές, αφού ο Μίροτιτς έπεσε πάνω στον αστράγαλο του Σέιν Λάρκιν, αναγκάζοντας τον δεύτερο να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις τάξεις της Αναντολού Εφές, αφού κατά τη διάρκεια το τρίτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης των Τούρκων στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, ο Νίκολα Μίροτιτς έπεσε άτσαλα πάνω στον αστράγαλο του Σέιν Λάρκιν, με τον δεύτερο να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το γήπεδο υποβασταζόμενος.

Σε 13' λεπτά παιχνιδιού, ο Αμερικανός πρόλαβε να σκοράρει μόλις δυο πόντους, μαζεύοντας ένα ριμπάουντ, αλλά έχοντας και 6 ασίστ. Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε τι θα συμβεί με τον αστράγαλο του Λάρκιν και πότε θα υποβληθεί σε εξέταση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται να προστεθεί στην ίδια βεβαρυμμένη λίστα των τραυματιών της Euroleague, αφού κάθε εβδομάδα υπάρχουν σταθερά αυξανόμενες απουσίες. Υπενθυμίζεται μάλιστα πως την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί διπλή αγωνιστική, με την Εφές να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στις 29/10 και ώρα 21:30 και να φιλοξενείται από την Άλμπα στο Βερολίνο δυο μέρες αργότερα, τη Πέμπτη 31/10 και ώρα 21:00.