Αποθέωση Λούτσιτς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Η αντιπαλότητά τους έχει φέρει σπουδαίες μεταγραφές, είναι τα ξεκάθαρα φαβορί»
i

Βλάντιμιρ Λούτσιτς / © Euroleague

Αποθέωση Λούτσιτς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Η αντιπαλότητά τους έχει φέρει σπουδαίες μεταγραφές, είναι τα ξεκάθαρα φαβορί»

Απόστολος Μαυράκης 18:01 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 15.10.2024

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς μίλησε στην ιστοσελίδα basketnews.com, δίνοντας τα εύσημα στους δύο «αιωνίους» για την άνοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παραθέτοντας την γνώμη του για το glass floor, ενώ αποκάλυψε και το μέλλον του στην εθνική Σερβίας.

Ο πολύπειρος φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, μίλησε στο λιθουανικό μέσο Basket News για ποικίλα θέματα που αφορούν -μεταξύ άλλων- την εντύπωσή του για τους δύο «αιωνίους» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ έδωσε και την άποψή του για το glass floor, το οποίο τόσο οι πράσινοι όσο και η Μπάγερν έχουν εγκαταστήσει για τα εντός έδρας ματς τους.

Ο Σέρβος δεν φάνηκε και... τρελά ενθουσιασμένος με το «γυάλινο παρκέ», καθώς τα LED φώτα και τα γραφικά που εμφανίζονται μέσω αυτών κάπως τον ενοχλούν. Πέρα από αυτά ωστόσο, μίλησε και για το μέλλον του στην εθνική Σερβίας, για την οποία είχε επίσης να δώσει... τροφή για κουβέντα.

Ο Μίλαν Τόμιτς στο Sportal: «Στα 25 χρόνια μου στον Ολυμπιακό δεν υπήρξα ποτέ δημόσιος υπάλληλος»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:15 - 15.10.2024

Ο Μίλαν Τόμιτς στο Sportal: «Στα 25 χρόνια μου στον Ολυμπιακό δεν υπήρξα ποτέ δημόσιος υπάλληλος»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην κάμερα του Sportal, για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό και τις ομορφότερες στιγμές της πολυετούς καριέρας του εκεί, καθώς και για τη θέση του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Σχετικά με την άνοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια είχε να πει τα εξής: «Το περισσότερο ταλέντο και τα περισσότερα λεφτά επιτρέπουν στις ομάδες να υπογράψουν μεγάλα ονόματα και να φέρουν πίσω παίκτες από το NBA. Μερικές ομάδες έχουν μεγάλα ρόστερ. Είδαμε πόσο μεγάλο ρόστερ έχει ο Παναθηναϊκός, με πολύ ταλέντο και αθλητικούς παίκτες. Νομίζω πως η Euroleague πιάνει υψηλά μπασκετικά επίπεδα. Η αντιπαλότητα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχει φέρει πολλές σπουδαίες μεταγραφές και στους δύο. Νομίζω πως θα είναι ξανά τα δυο αδιαφιλονίκητα φαβορί για το Final Four».

Εν συνεχεία, μίλησε για το καινούργιο ΟΑΚΑ: «Παίξαμε σε glass floor στο γερμανικό πρωτάθλημα. Δεν γλιστρούσε. Γενικότερα, η όλη επαφή είναι πολύ καλή. Δεν υπάρχει και καμία μεγάλη διαφορά σε σχέση με το κανονικό παρκέ. Αλλά ειλικρινά δεν είμαι και τρελός φαν του (σ.σ. glass floor) γιατί «χτυπούν» λίγο περίεργα τα φώτα στο μάτι. Σίγουρα είναι φαντασμαγορικό να το παρακολουθείς από την τηλεόραση. Το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ με τα νέα καθίσματα και το νέο παρκέ ήταν υπέροχο. Έκαναν τρομερή δουλειά».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τέλος, άφησε ένα λακωνικό αλλά γεμάτο νόημα μήνυμα για το αν θα ξαναγωνιστεί με το σερβικό εθνόσημο: «Νομίζω ότι έχω τελειώσει ακόμα και στην ιδέα (σ.σ. του να αγωνιστεί ξανά με την Σερβία)».