Ο Μπλατ ανανέωσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα επόμενα δύο χρόνια

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Μπλατ ανανέωσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα επόμενα δύο χρόνια

Sportal newsroom 12:55 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 04.08.2024

Ο Ταμίρ Μπλατ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε σε συμφωνία με τον Ταμίρ Μπλατ για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αμερικανοισραηλινός γκαρντ, που αποκτήθηκε πέρσι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας του μετά από το περάσμά του από την Άλμπα Βερολίνου, ενώ στο Ισραήλ έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των Χάποελ Τελ Αβίβ, Ραμάτ Χασαρόν, Χάποελ Χολόν και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αρχικά, η Μακάμπι είχε αποφασίσει πως ο Ταμίρ Μπλατ δεν θα βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα της νέας περιόδου. Μόνο που στο μεταξύ, οι Ισραηλινοί έχασαν ό,τι καλύτερο είχαν στο ρόστερ τους. Ο Λορέντζο Μπράουν ανήκει ήδη στον Παναθηναϊκό, o Τζος Νίμπο στην Μιλάνο, όπως και οι Ουέιντ Μπόλντουιν και Μπόνζι Κόλσον στην Φενέρμπαχτσε.

Σημαντική πρωτοβουλία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μεταπωλούνται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας!
EUROLEAGUE

12:05 - 04.08.2024

Σημαντική πρωτοβουλία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μεταπωλούνται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία καινοτόμο πρωτοβουλία ζητώντας από την Κυβέρνηση να υπάρχει η δυνατότητα, ώστε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να μπορούν να μεταπωλούν τα εισιτήρια τους, όταν δε θα μπορούν να παρευρεθούν σε κάποιον αγώνα.

Έτσι προέκυψαν ανάγκες και αλλαγές των πλάνων. Σε αυτές εντάσσεται πλέον ξανά ο 27χρονος Αμερικανοισραηλινός γκαρντ, γιος του κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ και... αγαπημένο παιδί του προέδρου Σιμόν Μιζράχι. Μάλιστα ο τελευταίος, σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο Αράλε Βάισμπεργκ, ουσιαστικά απαίτησε την παραμονή του παίκτη και πλέον είναι υπέγραψαν το νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Μπλατ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε στη στατιστική του σε 38 ματς της EuroLeague 7,1 πόντους, 4,8 ασίστ και 1,5 ριμπαόυντ σε λιγότερο από 19 λεπτά (18,9 για την ακρίβεια) ανά αγώνα.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συνεχίζω την πορεία μου στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε τη διοίκηση, την επαγγελματική ομάδα και φυσικά τους υπέροχους οπαδούς μας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη. Ανυπομονούμε για τον υπόλοιπο δρόμο και πολλές άλλες κοινές επιτυχίες. Πάμε Μακάμπι», τόνισε στις δηλώσεις του ο Μπλατ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!