Ο Μπογκντάνοβιτς είναι πάντα δίπλα στην Παρτίζαν και προπονείται στο Βελιγράδι

Ο Μπογκντάνοβιτς είναι πάντα δίπλα στην Παρτίζαν και προπονείται στο Βελιγράδι

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν σταματά να βρίσκεται κοντά στην Παρτίζαν πραγματοποιώντας εκεί τις προπονήσεις του ενόψει της νέας σεζόν στο NBA.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι γνωστό πως πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ μέσω της θητείας του στην Παρτίζαν για τέσσερις ολόκληρες σεζόν από το 2010 έως το 2014 μέχρι να μετακομίσει στη Φενέρμπαχτσε κι από εκεί να ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να κάνει τη δική του καριέρα στο NBA.

Ωστόσο, ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας με την οποία μετράει πολλές επιτυχίες, με πιο πρόσφατη εκείνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου οι Σέρβοι έκαναν δικό τους το χάλκινο μετάλλιο, δεν χάνει την ευκαιρία να είναι δίπλα στην ομάδα που τον ανέδειξε με κάθε ευκαιρία.

Η Παρτίζαν νίκησε... Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Το Βελιγράδι ψήφισε ως την πιο «καυτή» έδρα ο Μάρκους Χάουαρντ (vid)
EUROLEAGUE

15:08 - 13.09.2024

Η Παρτίζαν νίκησε... Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Το Βελιγράδι ψήφισε ως την πιο «καυτή» έδρα ο Μάρκους Χάουαρντ (vid)

Ο Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια μετά από δύο σεζόν στην Euroleague έχει άποψη για τους φιλάθλους στην Ευρώπη, ξέρει τι εστί ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, αλλά τελικά επέλεξε ως τους Σέρβους της Παρτίζαν ως τους πιο ένθερμους που έχει συναντήσει!

Ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται στην πατρίδα του στο Βελιγράδι και προπονείται εκεί χωρίς να έχει επιστρέψει ακόμη στην Ατλάντα, όπου με τους Χοκς θα μπει στην πέμπτη χρονιά. Μάλιστα, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Παρτίζαν και προπονήθηκε φορώντας μία εμφάνιση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πέρσι με τους Χοκς ο Μπογκντάνοβιτς μέτρησε μέσο όρο 16.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ σε 79 αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!