Ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε την Mercedes-Benz Arena για τα πρώτα σουτ της ημέρας πριν το ματς με την Άλμπα Βερολίνου (vid)
i

printscreen

Ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε την Mercedes-Benz Arena για τα πρώτα σουτ της ημέρας πριν το ματς με την Άλμπα Βερολίνου (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:54 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) ο Παναθηναϊκός και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ για το ματς με την Άλμπα Βερολίνου (10/11, 21:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague, o Εργκίν Αταμάν συνάντησε στο γήπεδο του γερμανικού συλλόγου τους παίκτες του, για να προσαρμοστούν στον χώρο.

Όλα τα γήπεδα έχουν τις ίδιες διαστάσεις, όμοιες αποστάσεις και οι μπασκέτες είναι στο ίδιο ύψος. Όπως ορίζουν οι κανόνες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μόνο που κάθε... αρένα έχει και τις ιδιαιτερότητές της και σε αυτές θέλησε να προσαρμοστεί ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11). Διότι το βράδυ της ίδιας μέρας (21:00, Novasports Prime) θα αντιμετωπίσει την Άλμπα στην Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου, για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague και εν είδει προθέρμανσης εμφανίστηκε στο γήπεδο για τα πρώτα σουτ. 

O Εργκίν Αταμάν έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του στο παρκέ τους παρακολούθησε χωρίς να τους πιέσει να σουτάρουν στο γήπεδο που ο ίδιος επιθυμεί να κατακτηθεί το πρώτο... «διπλό» της φετινής σεζόν. Και στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα έχει μαζί του τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος επιστρέφει στη δράση και τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. 

Υπάρχουν όμως και δύο απουσίες. Αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Χουάντσο Ερντανγκόμεθ, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση από το νέο ημερολογιακό έτος. Μάλιστα, οι δυο τους μιας και είναι τραυματίες και κατ' επέκταση εκτός αποστολής, θα βρεθούν την ώρα του αγώνα στο ΟΑΚΑ και εκεί θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το Lounge του γηπέδου, παρέα με φιλάθλους των «πρασίνων». 

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!