Παναθηναϊκός: Θεωρούν πιθανή τη διεξαγωγή του ματς με την Εφές

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Θεωρούν πιθανή τη διεξαγωγή του ματς με την Εφές

Πάρης Τσελεπίδης • 15:10 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 14.08.2024

Ο κόουτς Σερέλης σε ατμόσφαιρα θλίψης και υπό δύσκολες συναισθηματικές συνθήκες προετοιμάζει τον Παναθηναϊκός, υπολογίζοντας πως το παιχνίδι της Πέμπτης (2/3, 21.00) κόντρα στην Αναντολού Εφές θα διεξαχθεί κανονικά!

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει επηρεάσει τους πάντες και οι συναισθηματικές συνθήκες είναι δύσκολες. Οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις για το τριήμερο από την Τετάρτη (1/3) μέχρι την Παρασκευή (3/3) έχουν ακυρωθεί σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας έχει, αλλά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (2/3, 21.00)  στο ΟΑΚΑ την Αναντολού Εφές και ο προπονητής του, Χρήστος Σερέλης, με… βαριά καρδιά, αλλά με επαγγελματισμό συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απάντηση, καθώς έχει τεθεί στο τραπέζι η πιθανή αναβολή της δράσης των ελληνικών ομάδων (δηλαδή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού), αλλά οι «πράσινοι» πλέον, θεωρούν πως οι πιθανότητες βρίσκονται υπέρ του να διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων λοιπόν συνεχίζεται με τον καθιερωμένο ρυθμό, ενώ ο κόουτς Σερέλης ελπίζει πως θα έχει διαθέσιμους στο παιχνίδι με τους Τούρκους τους Αρτούρας Γουντάιτις και Δημήτρη Αγραβάνη, οι οποίοι ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες. Ακόμα βέβαια, η συμμετοχή τους (σε περίπτωση που όντως, διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας) παραμένει αμφίβολη, ενώ την ίδια στιγμή από την Τετάρτη (1/3) έχουν ενσωματωθεί και οι διεθνείς Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές στο πλευρό των Ελλήνων
EUROLEAGUE

14:26 - 01.03.2023

Η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές στο πλευρό των Ελλήνων

Οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι της Τουρκίας, που ανταγωνίζονται στη Euroleague τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, απάντησαν με αίσθημα συμπαράστασης στις αναρτήσεις των ελληνικών ομάδων για την τραγωδία των Τεμπών.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης. «Δυστυχώς στη ζωή ίποτα δεν είναι δεδομένο. Βλέπουμε πόσο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια απώλεια. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων και θέλουμε να δώσουμε συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη».

O Γιώργος Καλαϊτζάκης με τη σειρά του ανέφερε πως τέτοιες ώρες «Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και η εικόνα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ στενάχωρη. Όλοι συζητάμε για αυτό το θέμα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε για τους τραυματίες, για να πάνε όλα καλά. Τι να πω…Πραγματικά, δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ. Δεν μπορεί μετά από ένα τέτοιο γεγονός να μιλήσει κάποιος για μπάσκετ και για αθλητισμό. Εύχομαι οι τραυματίες να είναι όλοι καλά και προσεύχομαι για τις οικογένειες των θυμάτων»

Tags: