Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για το... επόμενο βήμα κόντρα στην Μονακό του Μάικ Τζέιμς
i

© EuroLeague Basketball

Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για το... επόμενο βήμα κόντρα στην Μονακό του Μάικ Τζέιμς

Γιώργος Γαβριλάκης 10:27 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μονακό στο ΟΑΚΑ (11/1, 21:15, Novasports Prime) και ψάχνει την τρίτη σερί νίκη και την έβδομη στα τελευταία οκτώ ματς. Χωρίς τους Βιλντόζα, Παπαπέτρου οι Πράσινοι, δεν θα αγωνιστεί ο Οκόμπο για την ομάδα από το Πριγκιπάτο.

Ο πήχης τοποθετήθηκε ψηλά από το καλοκαίρι. Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε τη μία εντυπωσιακή μεταγραφή μετά την άλλη, μόνο που δομήθηκε μία ολοκληρωτικά καινούργια ομάδα που έπρεπε να διαχειριστεί κατάλληλα ο νέος προπονητής. Πλέον, ο Εργκίν Αταμάν δείχνει πως έχει εμφυσήσει τις ιδέες και τη φιλοσοφία και τα αποτελέσματα αρχίζουν να... εντυπωσιάζουν. 

Έτσι, ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην EuroLeague, δεν θα διεκδικήσει απλώς μία ακόμα νίκη το βράδυ της Πέμπτης (11/1, 21:15, Novasports Prime) κόντρα στην Μονακό, αλλά θα επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις να κατακτήσει την τρίτη διαδοχική του επιτυχία και την έβδομη στα τελευταία οκτώ ματς! 

Από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και... τώρα, οι «πράσινοι» έχουν χάσει μόνο στη Βιτόρια από τον Μπασκόνια και μάλιστα στις λεπτομέρειες (75-73) και ουσιαστικά από το νικητήριο σουτ του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ενώ μέσα στις επιτυχίες τους σε αυτό το διάστημα συμπεριλαμβάνεται και το ματς με την Μονακό στο Πριγκιπάτου. Τότε που ο Μάριους Γκριγκόνις στην εκπνοή είχε δώσει τη νίκη απέναντι στην ομάδα που πλέον θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ.  

Για τον Παναθηναϊκό, που αυτή τη στιγμή έχει συνολικό ρεκόρ 12-8 αι βρίσκεται στην τέταρτη θέση (πίσω από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Βίρτους Μπολόνια) o Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος χειρουργήθηκε στο γόνατο, δεν είναι διαθέσιμος. Επίσης, υπάρχει και η δεδομένη πλέον απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ακόμα δεν είναι σε θέση να ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας. Από την πλευρά της, η Μονακό που με 11-9 βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό, έχε να διαχειριστεί μία σημαντική απουσία. Αυτή του Έλι Οκόμπο

Ο Γάλλος γκαρντ έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και έχει τεθεί προσωρινά εκτός ομάδας. Δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς της δεύτερης διαβολομβομάδας του 2024, ενώ δεν ήρθε στην Αθήνα ούτε για το δεύτερο. Ενδεχομένως να επιστρέψει στην αποστολή την επόμενη αγωνιστική, αλλά το βέβαιο είναι ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα αγωνιστεί. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: