O Παπαγιάννης ίπταται και καρφώνει για τη Φενέρπαχτσε (vid)

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© 2023 EuroLeague Basketball

O Παπαγιάννης ίπταται και καρφώνει για τη Φενέρπαχτσε (vid)

Sportal newsroom 22:33 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 06.10.2023

Στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε δυναμική είσοδο και ήταν αποτελεσματικός καθ' όλη τη διάρκεια. Το κάρφωμά του όμως, έπειτα από την πάσα του Γιαμ Μάνταρ ήταν η κορυφαία του στιγμή.

Στην Κωνσταντινούπολη η ελληνική παροικία έχει και φέτος έντονο χρώμα. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι η φετινή «γαλανόλευκη» προσθήκη της Φενέρμπαχτσε, ενώ εκεί κατοικούν και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Νικ Καλάθης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο κόουτς Ιτούδης φυσικά, αλλά και οι συνεργάτες του: Ο Δέδας και ο γυμναστής Χατζηχρήστος. 

Ο Παπαγιάννης όμως, ήταν στο επίκεντρο αυτή τη φορά, λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης. Είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας σε ένα σκληρό και αμφίρροπο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο -που συνεχίζεται και θα κριθεί στο έξτρα πεντάλεπτο (κανονική διάρκεια 76-76).  

Ο 26χρονος σέντερ έκανε το ντεμπούτο του στην EuroLeague με την φανέλα της νέας του ομάδας και «χτύπησε» απ' όλες τις πλευρές. Έβαλε τρίποντα, αλλά το highlight του ήταν το κάρφωμα που έκανε έπειτα από πάσα του Γιαμ Μάνταρ. Ο Ισραηλινός είδε το «κόψιμο» στη ρακέτα, πάσαρε αμέσως στον Παπαγιάννη και αυτός με follow κάρφωμα τράνταξε τη ρακέτα των Ιταλών.