Ο Τέρενς Ρος έχει πρόταση από την Παρτίζαν! (vids)

Τέρενς Ρος

i

© photo by Omar Rawlings / Getty Images / Ideal Images

Ο Τέρενς Ρος έχει πρόταση από την Παρτίζαν! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:32 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Στα 32 του χρόνια έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία στο ΝΒΑ με υψηλούς δείκτες παραγωγικότητας και τώρα ο Τέρενς Ρος αποκάλυψε πως έχει πρόταση συνεργασίας από την Παρτίζαν και όπως εξήγησε «ποτέ δεν ξέρεις!», υπονοώντας πως το... σκέφτεται.

Έχει στα χέρια του, όπως ο ίδιος ενημέρωσε, μία πρόταση από την Παρτίζαν. Και το σκέφτεται! Ο Τέρενς Ρος έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στο ΝΒΑ, εκεί αγωνίζεται από το 2012 μέχρι σήμερα και μάλιστα για χρόνια ήταν ένας από τους πιο αθλητικούς περιφερειακούς. Τα καρφώματά του (ειδικά τότε που αγωνιζόταν στους Τορόντο Ράπτορς) έχουν δημιουργήσει ανεπανάληπτα στιγμιότυπα. 

Τώρα, είναι ελεύθερος. Θα ήθελε όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στο Φοίνιξ για άλλη μία σεζόν με τους Σανς, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει -προς το παρόν τουλάχιστον. 

Στα 32 του χρόνια κι ενώ έχει ολοκληρώσει επτά σεζόν με διψήφιο αριθμό πόντων σε μέρους όρους και κορυφαία του αυτή του 2020-21 όταν με τους Ορλάντο Μάτζικ είχε 15,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ, ψάχνει να βρει ρόστερ στις ΗΠΑ να τρυπώσει, αλλά ταυτόχρονα σκέφτεται όλες τις επιλογές που μπορεί να προκύψουν. 

Τρέλα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ισπανική κερκίδα - Τριφύλλια και ελληνικές σημαίες για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού
FIBA WORLD CUP

11:06 - 20.08.2023

Τρέλα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ισπανική κερκίδα - Τριφύλλια και ελληνικές σημαίες για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Οι Ισπανοί λατρεύουν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ίσως περισσότερο από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Διότι, αυτός του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2022 και εκφράζουν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο - Στα ματς της ομάδας υπάρχουν δεκάδες πλακάτ με το όνομά του και μερικά από αυτά έχουν και το σήμα των «πρασίνων» πάνω τους.

Μία από αυτές όπως ο ίδιος αποκάλυψε αφορά πρόταση της Παρτιζάν για την οποία ενημέρωσε μέσω της Live streaming πλατφόρμας Twitch και εξήγησε πως «ποτέ δεν ξερεις! Αυτή τη στιγμή μελετάμε όλες τις προοπτικές». 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Παρτίζαν πάντως, έχει ήδη αποκτήσει έναν πρώην συμπαίκτη του Ρος στους Μάτζικ, τον Πι Τζέι Ντοζίερ, ενώ προσφάτως ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πρόσθεσε στο ρόστερ της ομάδας του Βελιγραδίου και τον Φρανκ Καμίνσκι, ο οποίος αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη από το 2015 μέχρι προσφάτως.  

Tags: