Ο Τι Τζέι Πάρκερ θα βρίσκεται στο πλευρό του Χέρμπετ στη Μπάγερν

Τι Τζέι Πάρκερ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Τι Τζέι Πάρκερ θα βρίσκεται στο πλευρό του Χέρμπετ στη Μπάγερν

Το προπονητικό επιτελείο της Μπάγερν θα ενισχυθεί με την άφιξη του Τι Τζέι Πάρκερ, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Γκόρντον Χέρμπερτ, ως ασίσταντ κόουτς

Η Μπάγερν όχι μόνο βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας στο πρόσωπο του Γκόρντον Χέρμπερτ, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ 2023 με τη Γερμανία, αλλά τον έχει πλαισιώσει και από το κατάλληλο τιμ.

Ο Χέρμπερτ συμφώνησε με τους Βαυαρούς για τα επόμενα δύο χρόνια διαδεχόμενος τον Πάμπλο Λάσο. Στο πλευρό του θα έχει έναν εξίσου έμπειρο προπονητή, τον αδερφό του Τόνι Πάρκερ, Τι Τζέι Πάρκερ.

Ο 39χρονος πρώην τεχνικός της ομάδας της Βιλερμπάν βρισκόταν στην ομάδα της Λυών από το 2013 ως βοηθός και από το 2020 και μετά ανέλαβε την ομάδα ως πρώτος προπονητής. Τον Οκτώβριο του 2023 αποχώρησε και τον αντικατέστησε ε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος λίγο αργότερα (τον Γενάρη του 2024) αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Πιερί Πουπέ.

Με αυτόν τον τρόπο αφήνει πίσω του μια και καλή την ομάδα του αδερφού του, από την οποία δεν έφυγε και με τις καλύτερες συνθήκες και αναζητά το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του στην EuroLeague μετά τη θύελλα που αντιμετώπισε με τη Βιλερμπάν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τι Τζέι Πάρκερ πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της Βιλερμπάν και ουσιαστικά κατά και του Τόνι Πάρκερ μετά από την απόλυσή του από την ομάδα, με σκοπό να διεκδικήσει όλο το ποσό που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2026.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!