Οι... υπερήρωες της Φενέρμπαχτσε - Μία εκπληκτική παρουσίαση με τον κόουτς Ιτούδη να φοράει μπέρτα!

Οι... υπερήρωες της Φενέρμπαχτσε - Μία εκπληκτική παρουσίαση με τον κόουτς Ιτούδη να φοράει μπέρτα!

Γιώργος Γαβριλάκης 18:29 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στην EuroLeague (6/10, 20:45) κόντρα στην Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε παρουσίασε την ομάδα της με ένα κορυφαίο video που έδειχνε τους παίκτες σαν υπερήρωες και τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη σαν... superman, αλλά με τα χρώματα (κίτρινο-μπλε) της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Ήταν εμπνευσμένο και καλλιτεχνικώς άρτιο. Λίγο πριν το πρώτο της τζάμπολ στην EuroLeague και τον αγώνα στην Ulker Sports Arena κόντρα στη Μιλάνο (6/10, 20:45), η Φενέρμπαχτσε έκανε μία φοβερή παρουσίαση της νέας της ομάδας της. Αυτή που ξεκινά την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες.  

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης μετέτρεψε τους αθλητές της σε ήρωες, σαν αυτούς της Marvel ή της DC και με ένα μοναδικό animation παρέα με ρεαλιστικά video clips παρουσίασε τους πρωταγωνιστές του παρκέ. Προφανώς δεν ξέχασαν και τον καθοδηγητή. Μάλιστα, τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη τον παρουσίασαν με μία εντυπωσιακή μπέρτα σαν του Superman, αλλά κίτρινη. Όχι κόκκινη. 

Ανάμεσα στους υπερήρωες ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μάλιστα εξοπλίστηκε με φτερά για να μπορεί να πετάει και να προσπερνάει τους πάντες, ενώ στην ομαδική φωτογραφία ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ πετούσε πάνω απ' όλους τους συμπαίκτες του. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το βράδυ της Παρασκευής πάντως, όλοι μαζί θα κληθούν να αποδείξουν αν μπορούν να μεταφέρουν στην... πραγματικότητα τις δεξιότητές τους και να δείξουν πως μπορούν να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώνεται και κυρίως να οδηγήσουν την Φενέρ στην επιτυχία -απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα.