Πάει στο Βελιγράδι ο Σίκμα για το ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι - Εκτός οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Πάει στο Βελιγράδι ο Σίκμα για το ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι - Εκτός οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:02 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 14.08.2024

O Λουκ Σίκμα θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση Τρίτης (14/11) κόντρα στην Μακάμπι. Εκτός θα μείνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την «διαβολοβδομάδα» του στην EuroLeague από το Βελιγράδι και το ματς της Τρίτης (14/11) κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» επανατοποθετείται ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Aleksandar Nikolic Hall της σέρβικης πρωτεύουσας κόντρα στους Ισραηλινούς. 

Μάλιστα, αν και έχει απουσιάσει για αρκετές μέρες και δεν είναι απόλυτα έτοιμος για υψηλού επιπέδου αγωνιστική δράση, δεν αποκλείεται να έχει κομβικό ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Έτσι, ο Αμερικάνος ίσως χρειαστεί να προσφέρει βοήθειες στον Μουσταφά Φαλ στη θέση του σέντερ, μιας και ο Σέρβος δεν έχει ξεπεράσει το κάταγμα στο δάχτυλο που τον ταλαιπωρεί. 

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

14:48 - 13.11.2023

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Λίγο πριν την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11), ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προετοιμάσει οργανωτικά και το έδαφος για το δεύτερο ευρωπαϊκό ματς της εβδομάδας, αυτό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (16/11) που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όσον αφορά στον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αποτελεί την δεύτερη απουσία του Ολυμπιακού, ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα, ακόμα δεν ακολουθεί σε όλο το πρόγραμμα και ειδικά στο ασκησιολόγιο που εμπεριέχει σωματικές επαφές, αλλά βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς.