Ποιοι παίκτες έχουν... ξεμείνει στην αγορά της Euroleague!

Ποιοι παίκτες έχουν... ξεμείνει στην αγορά της Euroleague!

Γιάννης Πάλλας 19:12 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 04.09.2024

Τα τέσσερα ονόματα των παικτών που έχουν απομείνει για να βρουν ένα συμβόλαιο σε ομάδες της Euroleague

Απομένει ένας μήνας για την έναρξη της Euroleague και αυτή τη στιγμή στην αγορά έχουν... ξεμείνει τέσσερις παίκτες που αναζητοούν συμβόλαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους και δύσκολα θα κάνουν κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Ωστόσο, τέσσερις παίκτες έχουν απομείνει ως ελεύθεροι στην αγορά και είναι βέβαιο πως έστω και στο... παραπέντε θα απασχολήσουν κάποιες ομάδες. Είναι άλλωστε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να βοηθήσουν.

Ο λόγος για τον Μπίλι Μπάρον, τον Ρίκι Ρούμπιο, τον Τζέιμς Νάναλι και τον Φρανκ Καμίνσκι!

Το κοινό σημείο των τεσσάρων παικτών είναι το γεγονός ότι είναι πιο έμπειροι μπασκετμπολίστες. Όλοι τους είναι άνω των 32 ετών, αλλά παρόλα αυτά έχουν αρκετά καλές σεζόν πίσω τους, γεγονός που τους καθιστά ακόμη ελκυστικούς.

Ο Τζέιμς Νάναλι είναι εκείνος που φαίνεται πως θα μπει πιο γρήγορα σε κάποιο ρόστερ, καθώς η επεισοδιακή τελευταία σεζόν του στην Παρτίζαν σε επίπεδο προσωπικής απόδοσης ήταν πολύ καλή.

Γι’ αυτό και φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα. Την περσινή σεζόν στην Euroleague είχε 12.3 πόντους μέσο όρο, 3.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, ήταν το γεγονός πως σούταρε 58.2% στα δίποντα και 43.3% στα τρίποντα.

Ο Μπίλι Μπάρον είναι ένας σκόρερ που όλοι θα θελήσουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Ρίκι Ρούμπιο που σκέφτεται αν θα συνεχίσει ή θα σταματήσει το μπάσκετ μετά την αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα.

Όσο για τον Φρανκ Καμίνσκι φαίνεται πως είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς σκέφτεται σοβαρά να μείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να ψάξει ένα συμβόλαιο είτε στο ΝΒΑ, είτε στη G-League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!