Καθηλωτικό: Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μέσα από την κάμερα της Euroleague (vid)

Παναθηναϊκός Καλλιμάρμαρο

i

© Glomex

Καθηλωτικό: Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μέσα από την κάμερα της Euroleague (vid)

Sportal newsroom 22:03 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 24.09.2024

Δείτε σε βίντεο το preseason show της Euroleague. Πλάνα από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της!

Το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από μάρμαρο φιλοξένησε το 6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο, το σπίτι των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, έγινε το απόλυτο... μέρος για τους οπαδούς του μπάσκετ για ένα βράδυ.

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της EuroLeague.

Παίκτες από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Εφές και τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό μπήκαν από το τούνελ των παικτών, όπου κάποτε μονομάχοι περπάτησαν αυτό το αρχαίο, υπόγειο πέρασμα. Ήταν ένας άγνωστος χώρος, αλλά γεμάτος εμβληματικές στιγμές κατά τη διάρκεια των 4 ωρών της διοργάνωσης.

Η Euroleague βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει αυτό το ιστορικό γεγονός του μπάσκετ μαζί με την δημοσιογράφο Ντενίζ Ακσόι, τον σκηνοθέτη Ντέβιν Ουίλιαμς, τους TikTokers από το sbb_UK, θρύλους της EuroLeague, και τον γιο του Coach Ataman, ο οποίος είχε μια κάμερα ενσωματωμένη στον πάγκο της ομάδας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το preseason σόου της διοργάνωσης: