Οι Ντομινίκ Ουίλκινς και Μάικ Μπατίστ εμφανίζονται στο νέο επεισόδιο της σειράς «Rivalries» με επίκεντρο το «αιώνιο» ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vids)

Οι Ντομινίκ Ουίλκινς και Μάικ Μπατίστ εμφανίζονται στο νέο επεισόδιο της σειράς «Rivalries» με επίκεντρο το «αιώνιο» ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:14 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 18.10.2024

H δεύτερη... στάση της σειράς ντοκιμαντέρ της Euroleague με τίτλο «Rivalries», αφορά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την μεταξύ τους κόντρα που αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη. Ο Hall of Famer Ντομινίκ Ουίλκινς και ο Μάικ Μπατίστ δίνουν το δικό τους στίγμα και θυμούνται τις εμπειρίες τους από την Ελλάδα.

Η Euroleague, παράλληλα με την αγωνιστική δράση, συντονίζει και μία εντυπωσιακή παραγωγή που έχει να κάνει με την σειρά ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Rivalries». Και το σενάριο εστιάζει στις μεγάλες «μάχες» των παρκέ, σε χώρες που η παράδοση στο μπάσκετ δημιουργεί έκρυθμες ατμόσφαιρες στις εξέδρες.

Αφού πρώτα έγινε η... τελετή στην Κωνσταντινούπολη, με την περιγραφή της μεγάλης κόντρα ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, η ιστορία στο δεύτερο επεισόδιο εστιάζει στην Ελλάδα και την «αιώνια μάχη» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Το trailer κυκλοφόρησε ήδη και μάλιστα υπάρχουν δύο λαμπεροί guest stars αυτή τη φορά. Δύο Αμερικανοί που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχουν εμπειρία επί του θέματος.

Ο ένας είναι ο Hall of Famer, Ντομινίκ Ουίλκινς, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής των «πρασίνων» στην πρώτη τους κατάκτηση, το 1996 στο Παρίσι, ενώ ο Μάικ Μπατίστ ναι μεν στο NBA δεν έκανε καριέρα όπως ο προαναφερόμενος, αλλά στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του: Κατέκτησε τρεις φορές την κορυφή στην Ευρώπη (2007, 2009, 2011), πέραν από τα εννιά πρωταθλήματα Ελλάδας και τα επτά Κύπελλα.

Οι δυο τους μεταφέρουν τις σκέψεις και τις εικόνες τους από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ συνολικά το επεισόδιο έχει πολύ... υλικό και αναμένεται με μεγάλη προσμονή! Όταν το «Rivalries» θα φύγει από την Ελλάδα, θα μεταφερθεί στην Ιταλία και στον Βορράς της γειτονικής (εξ αριστερών όπως κοιτάς τον χάρτη) χώρας, που είναι χωρισμένος στα δύο. Από τη μία μεριά βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια και από την άλλη η Μιλάνο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Φυσικά, ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με το... έπος του Βελιγραδίου. Εκεί που ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν ορίζουν τι θα πει πάθος για το μπάσκετ, αλλά και ένταση στις κερκίδες.

Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:25 - 18.10.2024

Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες πώλησης των εισιτηρίων για το σούπερ ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό (27/10), αλλά και για τους αγώνες της έκτης και έβδομης αγωνιστικής της Euroleague, με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

RIVALRIES / Επεισόδιο 1: Κωνσταντινούπολη - Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε: Δύο ομάδες, μία πόλη