Αλλαγή πλεύσης για το Final Four της Euroleague - Επικρατέστερη πόλη το Βελιγράδι

Σταρκ Αρένα

i

Euroleague

Αλλαγή πλεύσης για το Final Four της Euroleague - Επικρατέστερη πόλη το Βελιγράδι

Νίκος Καλαμπάκας 15:41 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 18.09.2024

Η Βαρκελώνη απομακρύνεται, το Βελιγράδι και το Άμπου Ντάμπι έρχονται...

Λίγες μόνο ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ της φετινής Euroleague (3/10) και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος διεξαγωγής του φετινού Final 4.

Το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη διοργάνωση ήταν η Βαρκελώνη, ωστόσο όπως φαίνεται η υποψηφιότητά της θα αποσυρθεί.

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:36 - 18.09.2024

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για τους στόχους του συλλόγου, αλλά και την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Και αυτό επειδή το νέο στάδιο της Πόλης δεν θα είναι έτοιμο μέχρι τον Μάιο, όταν και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το φετινό Final Four (23-25/5 2025).

Έτσι η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής λίγκας, στρέφεται προς άλλες λύσεις. Μεταξύ των επικρατέστερων είναι πλέον το Βελιγράδι και το Άμπου Ντάμπι που αυτή τη χρονική στιγμή μοιάζει και outsider για να αναλάβει τη διεξαγωγή του event.

Η Ευρωλίγκα εξετάζει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το Final Four στο Βελιγράδι ξανά, αφού θα είναι η τρίτη φορά από το 2018 που θα φιλοξενηθεί εκεί η διοργάνωση.

Επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, οπότε οι φίλοι της Euroleague που θέλουν να κάνουν κράτηση εισιτήρια για το φετινό Final Four, θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή πριν μπουν να καπαρώσουν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή!