Euroleague: Στον Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό καταλήγει η Αρμάνι Μιλάνο

O Ετόρε Μεσίνα, κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο (Intime)

i

Ετόρε Μεσίνα/©Intime

Euroleague: Στον Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό καταλήγει η Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 14:47 - 18.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 20.08.2024

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ μετά από έξι χρόνια πορείας στο ΝΒΑ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του ιταλικού συλλόγου.

Οταν τραυματίστηκε στα τέλη του Οκτώβρη ο Σαβόν Σιλντς και οι γιατροί ενημέρωσαν την Αρμάνι Μιλάνο ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει έως και δύο μήνες ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα άρχισε να αναζητά μία προσθήκη από την αγορά των ελεύθερων παικτών του ΝΒΑ.

Προτάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Εϊβερι Μπράντλεϊ, πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2020, αλλά τελικά τη θέση φαίνεται πως κερδίζει ο Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό.

Ο 27χρονος γεννημένος στις Κάννες της Γαλλίας έφυγε από την πατρίδα του για τις ΗΠΑ το 2016, αφού πρώτα οι Φιλαδέλφεια Σίξερς τον επέλεξαν στο Νο 24 του Ντραφτ. Δεν κατάφερε να εδραιωθεί σε κάποια ομάδα, έπαιξε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τους Σικάγο Μπουλς, κατάφερε να διακριθεί σε έναν βαθμό με τους Μπρούκλιν Νετς (2019-2021), ακολούθησε μία πτωτική πορεία στην Ατλάντα και φέτος δεν βρήκε ομάδα να του προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο.

Η Αρμάνι Μιλάνο σκοπεύει να του δώσει την ευκαιρία και να τον τοποθετήσει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκα. Ο ίδιος αποτελεί πολύ καλή επένδυση για την ομάδα και η ομάδα αποτελεί πολύ μεγάλη ευκαιρία για το επόμενο βήμα της καριέρας του.