Συνεχίζει στην Άλμπα Βερολίνου ο Ματ Τόμας

Φωτ. IMAGO

Συνεχίζει στην Άλμπα Βερολίνου ο Ματ Τόμας

Ευτυχία Οικονομίδου 13:44 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 07.08.2024

Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε την παραμονή του Ματ Τόμας στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο.

Η Άλμπα Βερολίνου θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να συμπορεύεται με τον Ματ Τόμας, καθώς ανακοίνωσε την παραμονή του παίκτη για ακόμη μία σεζόν.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Γερμανούς, αφού πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν και ήταν από τους παίκτες εκείνους που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο για την Άλμπα.

Την περσινή σεζόν στη EuroLeague ο Τόμας μέτρησε 10.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 43.2% από το τρίποντο. Μάλιστα, στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην Άλμπα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μπόρεσα να μείνω για δεύτερη σερί σεζόν στην ίδια ομάδα. Το να έχω αυτή τη συνέχεια και τη σταθερότητα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!