Τα πρώτα 4 φαβορί για MVP της Euroleague είναι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Τα πρώτα 4 φαβορί για MVP της Euroleague είναι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 15:08 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 03.09.2024

Σύμφωνα με τις μακροχρόνιες στοιχηματικές προβλέψεις ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού είναι ο πιθανότερος πολυτιμότερος παίκτης της νέας αγωνιστικής περιόδου της Euroleague. Τον ακολουθούν δύο «αστέρια» του Ολυμπιακού και ένας συμπαίκτη του.

Απομένει ένας μήνας ακριβώς για το πρώτο τζάμπολ της Euroleague κι όπως συνηθίζεται τέτοια περίοδο, γίνονται οι... προφητείες, οι προβλέψεις και οι μαντεψιές. Φυσικά αυτό δεν περιορίζονται σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά παίρνουν και στοιχηματική μορφή.

Ήδη οι bookmakers μαζικά αρχίζουν να διαμορφώνουν τις μακροχρόνιες λίστες τους και τις αποδόσεις αυτών, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους στη δράση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2024-25. Κι όσον αφορά στους παίκτες-πρωταγωνιστές που θεωρείται πιο πιθανό να πάρουν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, τα πρώτα τέσσερα φαβορί έρχονται από τις δύο ελληνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Stoiximan θεωρεί πως ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού είναι ο πιθανότερος διάδοχος του Μάικ Τζέιμς της Μονακό στον «θρόνο» του MVP, ενώ τον ακολουθεί ο κορυφαίος της Ευρώπης για το 2022-23. Δηλαδή, ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μετά από μία σεζόν στο NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς, επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τον οποίο έκανε πάταγο πρόπερσι και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος.

Τρίτος στη λίστα της συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρίας έρχεται ένας πρωτοεμφανιζόμενος στην Euroleague, που ταυτόχρονα αποτέλεσε μία από τις πιο... εκκωφαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Πρόκειται για τον Εβάν Φουρνιέ, o οποίος σε λίγες ώρες θα καταφθάσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

O Γάλλος γκαρντ συμπληρώνει την πρώτη τριάδα των προβλέψεων για την ατομική διάκριση και τον ακολουθεί ένας συμπατριώτης του σέντερ: Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, που την ίδια ώρα που ο Ναν προσφέρεται με απόδοση 7,00 (δηλαδή με 10 ευρώ παίρνεις 70), εκείνος έχει πολλαπλασιαστή 10,00 και οι δύο... ενδιάμεσοι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο 8.00.

Πίσω από τους τέσσερις παίκτες των ελληνικών ομάδων, έρχεται ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης (με 13.00 απόδοση) και ο έκτος της παρέας (με 15.00 απόδοση) είναι ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε.