Ασταμάτητη η δράση στην EuroLeague, σε τέσσερις πόλεις, τέσσερις «μάχες» - Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η κατάταξη

Ασταμάτητη η δράση στην EuroLeague, σε τέσσερις πόλεις, τέσσερις «μάχες» - Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η κατάταξη

Γιώργος Γαβριλάκης 10:47 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην EuroLeague το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική και αφού η 20η ολοκληρώθηκε, τώρα είναι η σειρά τις 21ης. Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μονακό στο ΟΑΚΑ διεξάγονται άλλες τρεις αναμετρήσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο Μιλανο και στη Μαδρίτη.

Η διαδρομή Μαδρίτη-Μιλάνο-Αθήνα-Κωνσταντινούπολη θα μπορούσε να είναι ένα ονειρικό ταξίδι ενός ταξιδιώτη, που μεταφέρεται από πόλη σε πόλη. Είναι όμως, οι... στάσεις που θα γίνουν στο πρόγραμμα της EuroLeague για την πρώτη μέρα της 21ης αγωνιστικής της regular season. 

Κι αφού ολοκληρώθηκε η 20η με την ήττα του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη και τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αναντολού Εφές, τώρα οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην δράση της Πέμπτης (11/1), αλλά στο ίδιο... μενού περιλαμβάνονται άλλες τρεις αναμετρήσεις. 

Κατ' αρχάς, αυτή της Φενέρμπαχτσε με την Μπάγερν Μονάχου στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αφού στο ξεκίνημα του «καυτού» αγωνιστικού τετραημέρου νίκησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς (και την Πατρίζαν) τώρα θέλει να νικήσει και τον Πάμπλο Λάσο. 

Στο Μιλάνο, ο Ετόρε Μεσίνα προσπαθεί να «μπαλώσει» τα αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες των τραυματιών, να ενσωματώσει τον νεοαποκτηθέντα Ρόντρικ ΜακΓκρούντερ και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αναζητήσει την 10η νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την ώρα που οι Σέρβοι έχουν ακόμα χειρότερο ρεκόρ (8-12) από τους Ιταλούς. 

Τέλος, στη Μαδρίτη, η πρωτοπόρος Ρεάλ, που έχει τέσσερις ήττες λιγότερες από τις δύο ομάδες που μοιράζονται την δεύτερη θέση της κατάταξης (Μπαρτσελόνα και Βίρτους Μπολόνια) υποδέχεται στην έδρα της την Βαλένθια που μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα πλέον απλώς θέλει να κρατηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα Play In. Δηλαδή στις 7-10, εκεί όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή μαζί με την Μονακό, τον Ολυμπιακό και την Παρτίζαν. 

To πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου
19:45 / Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου (Novasports)
21:15 / Παναθηναϊκός - Μονακό (Novasports Prime)
21:30 / Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5)
21:45 / Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (Novasports 4)

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου
19:30 / Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια (Novasports 4
21:30 / Παρτιζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports start)
21:30 / Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις (Novasports 5)
21:30 / Μπασκόνια - Ολυμπιακός (Novasports prime)
22.00 / Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου (Novasports 4)

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!