Το σχόλιο της EuroLeague για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και το... φρέντο καπουτσίνο!
i

© Imago

Το σχόλιο της EuroLeague για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και το... φρέντο καπουτσίνο!

Παρέα με ένα φρέντο καπουτσίνο ο επίσημος λογαριασμός της EuroLeague σχολίασε το «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

O Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός AKTOR αποφάσισαν να ταράξουν τα... νερά στην Ευρώπη με τις σπουδαίες μεταγραφές που ανακοίνωσαν ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταία «βόμβα» είναι αυτή του Τσεντί Οσμάν που αποκτήθηκε από τους «πράσνους» για να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από 7 χρόνια καριέρας στο NBΑ. O Παναθηναϊκός πέρα από τον Τούρκο φόργουορντ ενισχύθηκε και με την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν στη θέση «5», αλλά και με εκείνη του Λορέντζο Μπράουν για να δημιουργήσει μία περιφερειακή υπερδύναμη.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έφερε πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και φυσικά τον Σάσα Βεζένκοφ, που ήταν ο μεγάλος πόθος των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων μέχρι εν τέλει να επιστρέψει στο... σπίτι του. Για το τέλος οι αφοί Αγγελόπουλοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ με τη 12ετή πορεία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού κι έτσι οι δύο «αιώνιοι» έχουν δημιουργήσει δύο τεράστιους πόλους που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή σεζόν στη EuroLeague.

Φυσικά ο επίσημος λογαριασμός της EuroLeague στο «Χ» δε μπόρεσε να αφήσει αυτό το... καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι ασχολίαστο και έκανε σχετική ανάρτηση γράφοντας: «Τι καλοκαίρι στην Ελλάδα» και συνόδεψε το post με μία αναφορά στο πέρα για πέρα ελληνικό φρέντο καπουτσίνο!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!