Την πλήγωσαν οι... πρώην της: Το μαγικό alley-oop μεταξύ Σλούκα και Γιουρτσεβέν (vid)

Την πλήγωσαν οι... πρώην της: Το μαγικό alley-oop μεταξύ Σλούκα και Γιουρτσεβέν (vid)

Απόστολος Μαυράκης 21:39 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 25.10.2024

Κώστας Σλούκας και Ομέρ Γιουρτσεβέν έχουν αμφότεροι αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, με τους δυο τους να βγάζουν μια φοβερή συνεργασία στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου στο ματς του Παναθηναϊκού με τους Τούρκους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τους πράσινους να επιδιώκουν την... ρέφα έπειτα από τις δυο σερί ήττες τους τη προηγούμενη διαβολοβδομάδα από τις Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας και ένα εκ των τριών φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού, Ομερ Γιουρτσεβέν, έχουν ένα κοινό σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση και αυτό είναι το παρελθόν τους με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σλούκας αγωνίστηκε με την φανέλα των Τούρκων από το 2015 έως και το 2020 κατακτώντας μάλιστα το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague το 2017. Από την άλλη ο Γιουρτσεβέν, έκανε τα πρώτα του βήματα στη Φενέρ, αγωνιζόμενος εκεί από το 2013 έως και το 2016 προτού «φύγει» για το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Οι δυο τους μάλιστα σε μια φάση του δευτέρου δεκαλέπτου της εν λόγω αναμέτρησης «πλήγωσαν» τη παλιά τους ομάδα με μια φοβερή alley-oop συνεργασία, με τον Σλούκα να... κερνάει και τον Γιουρτσεβέν να πίνει!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε παρακάτω το highlight που χάρισαν Σλούκας και Γιουρτσεβέν: