Ο Μπράνκοβιτς «φόρεσε» κάμερα εν ώρα αγώνα και μας δείχνει τον μαγικό κόσμο της Euroleague μέσα από το παρκέ! (vid)

Ο Μπράνκοβιτς «φόρεσε» κάμερα εν ώρα αγώνα και μας δείχνει τον μαγικό κόσμο της Euroleague μέσα από το παρκέ! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:47 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 13.08.2024

Η τεχνολογία προχωρά με γοργά βήματα και πλέον ήρθε η ώρα οι φίλοι της Euroleague να ζήσουν το παιχνίδι από τη... σκοπιά των παικτών! Δείτε όλα όσα έγιναν στο Μπάγερν - Ζάλγκιρις μέσα από την κάμερα που φορούσε ο Μπράνκοβιτς!

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς φαίνεται ένας αγώνας μπάσκετ από την οπτική γωνία ενός παίκτη, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το διαπιστώσετε για πρώτη φορά!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο σέντερ της Μπάγερν Μονάχου, Ντάνκο Μπράνκοβιτς έγινε ο πρώτος παίκτης της EuroLeague που φόρεσε κάμερα MindFly κατά τη διάρκεια ενός επίσημου αγώνα, δίνοντας στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δουν την δράση ενός αγώνα στην πραγματική της διάσταση και από την οπτική γωνία ενός παίκτη.

Όπως θα δείτε το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και καθηλώνει όποιον το παρακολουθεί. Από τις οδηγίες του προπονητή, τις μονομαχίες στο παρκέ, μέχρι τους διαλόγους με τους συμπαίκτες, η κάμερα που φόρεσε ο Μπράνκοβιτς έχει καταγράψει τα πάντα και μας μεταφέρει στο παιχνίδι λες και αγωνιζόμαστε οι ίδιοι.

Για την ιστορία η Μπάγερν νίκησε το ματς με 64 - 58 και ο πρωταγωνιστής του βίντεο, Ντάνκο Μπράνκοβιτς σημείωσε 6 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ! Με τη νίκη αυτή μάλιστα οι Βαυαροί έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στα play ins αφού το ρεκόρ τους είναι στο 13-16 και ισοβαθμούν με την Παρτίζαν που βρίσκεται στη 10η θέση!