Εκκίνησε το έτος και τώρα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της EuroLeague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Εκκίνησε το έτος και τώρα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της EuroLeague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη

Γιώργος Γαβριλάκης 10:35 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 14.08.2024

Η δεύτερη μέρα του 2024 φέρνει και την 18η αγωνιστική της EuroLeague, την πρώτη από τις δύο της διαβολοβδομάδας και πέραν από τη «μονομαχία» του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την Μιλάνο (2/1, 21:15, Novasports), συμπεριλαμβάνονται άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Την Τετάρτη (3/1) παίζει ο Παναθηναϊκός με την Μπασκόνια, την ίδια μέρα που κυριαρχεί το El Clasico στην Βαρκελώνη.

Ό,τι έγινε... έγινε στον πρώτο γύρο. Τώρα, οι στροφές των μηχανών και ο υδράργυρος που δείχνει την θερμοκρασία, ανεβαίνουν. Απέχουμε βέβαια, από τον Μάιο και το Final Four του Βερολίνου, αλλά τα πάντα θα κριθούν από εδώ και πέρα. 

Την Τρίτη (2/1) η δεύτερη φάση της EuroLeague ξεκινά και πέραν από το κομβικό ματς του Ολυμπιακού με την Μιλάνο στο ΣΕΦ, υπάρχουν στο πρόγραμμα άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Με αυτές που θα ξεκινήσει η 18η αγωνιστική σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και την 19η, μιας και το έτος 2024 ξεκινά με... διαβολοβδομάδα. 

Προς το παρόν, τα βλέμματα εστιάζουν στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου ο αήττητος την τρέχουσα περίοδο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παρατάξει την Φενέρμπαχτσε με στόχο το «πέντε στα πέντε», κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται στο Κάουνας την Άλμπα Βερολίνου, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι -που αποτελεί την προσωρινή της έδρα- θα αντιμετωπίσει την Μονακό. Στην ίδια πόλη, που η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας την Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» την Τετάρτη (3/1), όταν και θα βρεθεί στη πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων, Βιτόρια, για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια. Σε μία μέρα βέβαια, που νοτιότερα στην Ισπανία υπάρχει το El Clasico. Δηλαδή, η «αιώνια» κόντρα την Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης

To πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Τρίτη 2 Ιανουαρίου
19:45 / Φενέρπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (NovaSports 2)
20:00 / Ζαλγκίρις - Άλμπα Βερολίνου (NovaSports 4)
21:05 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό (NovaSports 5)
21:15 / Ολυμπιακός - Μιλάνο (NovaSports prime)
21:45 / Παρτίζαν - Βιλερμπάν (NovaSports start)

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου
20:30 / Βαλένθια - Αναντολού Εφές (NovaSports start)
21:30 / Βίρτους Μπολόνια - Μπάγερν Μονάχου (NovaSports 6)
21:30 / Μπασκόνια - Παναθηναϊκός (NovaSports prime)
22:00 / Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (NovaSports prime)

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!