Κόντρες... πλέι οφ σε Βελιγράδι και Μπολόνια

Κόντρες... πλέι οφ σε Βελιγράδι και Μπολόνια

Χρήστος Τσάλτας 11:39 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 14.08.2024

Η 27η αγωνιστική της Euroleague ανοίγει αυλαία με τέσσερα παιχνίδια και τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Βελιγράδι.

Η Euroleague επιστρέφει και μαζί της η δράση στο κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη. Η 27η αγωνιστική ανοίγει με τέσσερις αναμετρήσεις, με τις μάχες να είναι πολλές για μια θέση στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Παρτίζαν και Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να χτίσει μομέντουμ και η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην ανεβασμένη -το τελευταίο διάστημα- Εφές με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρη του πάγκου της. Οι Τζέιμς Νάναλι και Τρίσταν Βούκτσεβιτς είναι αμφίβολοι για την ομάδα του Βελιγραδίου, την ώρα που η Εφές ταξίδεψε στην σερβική πρωτεύουσα χωρίς προβλήματα και απρόοπτα.

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και υποδέχεται στην Segafredo Arena την Βαλένθια, που έχει σαν στόχο να ανέβει στην κατάταξη, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στα πλέι οφ της Euroleague. Οι δύο ομάδες δεν μετρούν απουσίες και θα παλέψουν για τη νίκη, με το θετικό αποτέλεσμα να είναι στόχος και για τις δύο ομάδες.

Η αγωνιστική αρχίζει με μια αναμέτρηση στο Βερολίνο. Η Άλμπα υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να θέλει τη νίκη για να παραμείνει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αλλά και να μην χάσει την επαφή της με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague

Άλμπα Βερολίνου - Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:00

Παρτίζαν - Αναντολού Εφές 21:30

Βίρτους Μπολόνια - Βαλένθια 21:30

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 21:45

Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης