Μεγάλο παιχνίδι στη Βιτόρια, εντός με Βιλερμπάν η Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλο παιχνίδι στη Βιτόρια, εντός με Βιλερμπάν η Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 08:59 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 14.08.2024

Η Μπασκόνια υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30) στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Εντός έδρας αποστολή για την Ρεάλ Μαδρίτης, η Βαλένθια ταξιδεύει στο Βερολίνο.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, βαδίζοντας πλέον προς την τελική ευθεία μιας άκρως ανταγωνιστικής regular sason.

Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της πρώτης μέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Fernando Buesa Arena. Οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τις ήττες κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης και το παιχνίδι στην Βιτόρια είναι μονόδρομος για να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από τη νίκη της με 106-101 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο WiZink Center, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και απέναντι στην Βιλερμπάν. Οι πρωταθλητές πηγαίνουν στο παιχνίδι αυτό με καλή ψυχολογία, την ώρα που η Βιλερμπάν θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, με 73-83, την περασμένη Τρίτη, στο Αστρομπάλ.

Η Άλμπα Βερολίνου, μετά την ήττα στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό, υποδέχεται την Βαλένθια, που «καίγεται» για νίκη, προκειμένου να μείνει σε τροχιά πλέι οφ. Η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες θέλει να αφήσει πίσω την εικόνα του δευτέρου μέρους, απέναντι στους Πειραιώτες, την ίδια ώρα που η Βαλένθια θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague:

Άλμπα Βερολίνου - Βαλένθια (21:00)

Μπασκόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30)

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (21:30)

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν (21:45)

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης