Στα δύο το βραβείο του MVP της Euroleague με τον Βεζένκοφ να έχει την τιμητική του

Στα δύο το βραβείο του MVP της Euroleague με τον Βεζένκοφ να έχει την τιμητική του

Sportal newsroom 15:07 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 12.10.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη απέναντι στην Ζάλγκιρις, κατακτώντας το βραβείο του MVP της αγωνιστικής. Όμως δεν ήταν μόνος.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Ζάλγκιρις, κάνοντας σεφτέ στην φετινή Euroleague. Οι Πειραιώτες άφησαν πίσω την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη, βγάζοντας αντίδραση.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν το σημείο αναφοράς για την ομάδα του, σε ακόμα ένα παιχνίδι, έχοντας 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, αλλά και 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Με την παρουσία του μάλιστα έδειξε πως δεν έλειψε ούτε μια μέρα από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε - Ο Φαλ είναι η κολώνα μας» (vid)
EUROLEAGUE

00:07 - 12.10.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε - Ο Φαλ είναι η κολώνα μας» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Euroleague και έπλεξε το εγκώμιο του Μουστάφα Φαλ, τον οποίο χαρακτήρισε κολώνα των Πειραιωτών.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ με την εμφάνισή του αυτή αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που πήρε αυτό το βραβείο.

Η Βιλερμπαν κατάφερε κι αυτή με τη σειρά της να φτάσει στη νίκη, κόντρα στην Βίρτους Μπολόναι, με τον Νιλ Σακό να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 τάπες. Η μία εξ αυτών έδωσε τη νικη στην ομάδα του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο σέντερ της γαλλικής ομάδας αναδείχθηκε κι αυτός με τη σειρά του MVP της αγωνιστικής, με το βραβείο για την 2η αγωνιστική να μοιράζεται στα δύο, για πρώτη φορά στη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!