Εκλεκτές παρουσίες στη Μαδρίτη: Βινίσιους, Καμαβινγκά και Νενέ παρακολούθησαν παρέα το Ρεάλ-Ερυθρός

Εκλεκτές παρουσίες στη Μαδρίτη: Βινίσιους, Καμαβινγκά και Νενέ παρακολούθησαν παρέα το Ρεάλ-Ερυθρός

Απόστολος Μαυράκης 00:01 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 25.10.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας με 95-72, με τους Μαδριλένους να έχουν εκλεκτή παρέα με τους Βινίσιους Τζούνιορ, Καμαβινγκά και Νενέ να παρακολουθούν μαζί το ματς από τα court-seats του γηπέδου.

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στο WizInk Center για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με ευκολία των Σέρβων (95-72). Μούσα, Καμπάτσο, Εντιαγέ και Ταβάρες ήταν κάποια εκ των πρωταγωνιστών. Εντός όμως γήπεδου.

Και αυτή η επισήμανση γίνεται γιατί όπως και εντός των τεσσάρων γραμμών, έτσι και εκτός εκείνων υπήρχαν πολύ ενδιαφέρουσες... παρέες και σύνολα. Αφού μιλήσαμε για εκείνο του γηπέδου, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τρεις συγκεκριμένες παρουσίες που βρέθηκαν στα court-seats του γηπέδου της Ρεάλ.

Δυο Βραζιλιάνοι και ένας Γάλλος -δεν πρόκειται για ανέκδοτο- παρακολούθησαν μαζί τον εν λόγω αγώνα και ο φακός της Euroleague τους... τσάκωσε! Ο λόγος για τους δυο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, Βινίσιους και Καμαβινγκά, αλλά και τον παλαίμαχο πλέον μπασκετμπολίστα, Νενέ Χιλάριο.

Οι δυο πρώτοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν το μπασκετικό τμήμα της ομάδας τους, ενώ ο Νενέ αν και δεν έχει κάποιο παρελθόν με την Ρεάλ, είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ με την Ισπανική Βάσκο Ντα Γκάμα, αγωνιζόμενος εκεί από το 1999 έως και το 2002, προτού ακολουθήσει την καριέρα του στον μαγικό κόσμο του NBA.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι 3 τους μάλιστα φρόντισαν να κάνουν την παρουσία του κάτι παραπάνω από αισθητή, με το απαράμιλλο στυλ τους να μην περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητο. Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία των τριών προαναφερθέντων, όπως τους απαθανάτισε η κάμερα της Euroleague: