Χαμόγελα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιστρέφουν στη δράση Γιοκουμπάιτις και Γκάμπριελ

Χαμόγελα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιστρέφουν στη δράση Γιοκουμπάιτις και Γκάμπριελ

Απόστολος Μαυράκης 17:46 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 25.10.2024

Οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις και Γουένιεν Γκάμπριελ φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είναι πλέον έτοιμοι να βοηθήσουν ενεργά το έργο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μπορεί η Μακάμπι να μην έχει πολλούς λόγους να χαμογελά μετά και τη δεύτερη σερί ήττα της στην Euroleague από την Ζαλγκίρις το απόγευμα της Πέμπτης (24/10), παρόλα αυτά μπορεί να αισθάνεται πλέον πιο αισιόδοξη για τις επόμενες της αναμετρήσεις για δυο συγκεκριμένους λόγους.

Αφενός λόγω της επιστροφής του Ρόκας Γιοκουμπάιτις και αφετέρου... επίσης λόγω της επιστροφής του Γουένιεν Γκάμπριελ.

Όπως αναφέρουν επίσημα οι Ισραηλινοί, ο Γιοκουμπάιτις έχει αναρρώσει από το κάταγμα στο δάχτυλό του και ενδεχομένως να είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στη Νετάνια, ενώ ο Γκάμπριελ επέστρεψε στο Ισραήλ και θα μπει κανονικά σε πρόγραμμα προπόνησης.

Όσον αφορά μάλιστα τον δεύτερο, η Μακάμπι άφησε ένα «παράθυρο» ανοιχτό για τη συμμετοχή του στην ερχόμενη διαβολοβδομάδα της Euroleague, εάν και εφόσον η φυσική του κατάσταση του το επιτρέψει.

Ο Νοτιοσουδανός ψηλός είχε τραυματιστεί στον φιλικό αγώνα της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 20/9 και συγκεκριμένα στο γόνατο, θέτοντάς τον νοκ-άουτ όπως αποδείχθηκε για πάνω από έναν μήνα.

Η Ζαλγκίρις σχημάτισε το δικό της «τείχος» και την... είπε στους Κλίπερς!
EUROLEAGUE

16:49 - 25.10.2024

Η Ζαλγκίρις σχημάτισε το δικό της «τείχος» και την... είπε στους Κλίπερς!

Πριν λίγες ημέρες οι φίλοι των Κλίπερς σχημάτισαν ένα... τείχος πίσω από τη μπασκέτα που σούταραν οι αντίπαλοί τους, ώστε να χάνουν τις βολές, με τους φιλάθλους της Ζαλγκίρις να κάνουν το ίδιο και να ισχυρίζονται μάλιστα πως ήταν το έκαναν καλύτερα!

Από την άλλη, αν και ο Γιοκουμπάιτις ταλαιπωρήθηκε από κάταγμα στον αντίχειρα, κάνοντάς τον να χάσει τα 3 τελευταία παιχνίδια στην Euroleague, ο ίδιος φάνηκε να αναρρώνει σχετικά γρήγορα και να επιστρέφει στη δράσει σε λιγότερο από δυο εβδομάδες.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την ερχόμενη διπλή αγωνιστική, η Μακάμπι θα φιλοξενηθεί τη Τρίτη (29/10) και ώρα 20:30 από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ δυο μέρες αργότερα (31/10) θα υποδεχθεί στο Βελιγράδι τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια απαιτητικότατη εβδομάδα για τους Ισραηλινούς.