Ο... ανυπόμονος κύριος Φουρνιέ και η φωτογραφία του Ολυμπιακού!

Εβάν Φουρνιέ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο... ανυπόμονος κύριος Φουρνιέ και η φωτογραφία του Ολυμπιακού!

Νίκος Καλαμπάκας 19:19 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 03.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε πράξη την επιθυμία του, αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και στη συνέχεια... κοκκίνησε το προφίλ του στα social media.

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, σε μια μεταγραφή που τάραξε για τα καλά τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όταν από τα 19 εκατομμύρια υπογράφεις με δύο, αυτό σημαίνει ΚΙΝΗΤΡΟ!

Όταν από τα 19 εκατομμύρια υπογράφεις με δύο, αυτό σημαίνει ΚΙΝΗΤΡΟ!

Ο Κώστας Σωτηρίου αποκωδικοποιεί τη μεταγραφική «βόμβα» του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, που ισχυροποιεί θεαματικά τους Πειραιώτες και απογειώνει τον ανταγωνισμό σε Ευρωλίγκα και Basket League!

Ο Γάλλος σταρ, είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια ότι αν ερχόταν πίσω στην Ευρώπη, θα ήθελε να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος κράτησε τον λόγο του και από το βράδυ της Δευτέρας 2/9, ανήκει στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, που με την παρουσία του αποκτά βάθος και ποιότητα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όπως είναι φυσικό έπειτα από τέτοιες μεταγραφές, οι φίλοι των ομάδων αναυπομονούν να δουν με την αγαπημένη τους φανέλα τα νέα αποκτήματά τους.

Για τον Φουρνιέ ωστόσο ισχύει και το αντίθετο, αφού ο Γάλλος με το που ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, φρόντισε να δείξει ότι δεν κρατιέται και ανυπομονεί να έρθει στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό.

Ο νέος παίκτης της ομάδας του Πειραιά με το που ανακοινώθηκε άλλαξε εξώφυλλο στο προφίλ του στο Facebook και πλέον ο «αιώνιος έφηβος» κοσμεί το background του.