Αποθέωσε τον Ντε Κολό ο Εβάν Φουρνιέ: «Ευχαριστώ για όλα αδερφέ»

Εβάν Φουρνιέ

i

© InTime

Αποθέωσε τον Ντε Κολό ο Εβάν Φουρνιέ: «Ευχαριστώ για όλα αδερφέ»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 21:27 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 27.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε τη δική του ανάρτηση για τον Νάντο Ντε Κολό, μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από την εθνική Γαλλίας.

Για πολλά χρόνια ο Εβάν Φουρνιέ και ο Νάντο Ντε Κολό, μοιραζόντουσαν το παρκέ με την εθνική Γαλλίας. Πλέον δεν θα αγωνιστούν ξανά μαζί σε εθνικό επίπεδο, μιας και ο Ντε Κολό ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τους «τρικολόρ» σε ηλικία 37 ετών, έχοντας κατακτήσει έξι μετάλλια με τη χώρα του.

Πιο πρόσφατη επιτυχία για τους δυο τους, ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Εκεί όπου η Γαλλία φιλοξένησε τη διοργάνωση και κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Παρά την πολύ καλή επίδοση των Γάλλων στον τελικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αυτές που πήραν την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο.

Μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του, ο Ντε Κολό αποθεώθηκε από πολλούς ανθρώπους του μπάσκετ. Ένας που έκανε ανάρτηση για τον 37χρονο, είναι ο Εβάν Φουρνιέ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, αποθέωσε τον Ντε Κολό και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ», «Τίμιος, παθιασμένος, ολοκληρωμένος, ευχαριστώ για όλα αδερφέ».