Ημέρα Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Έρχεται και προκαλεί... ντελίριο στους φίλους της ομάδας

Ημέρα Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Έρχεται και προκαλεί... ντελίριο στους φίλους της ομάδας

Sportal newsroom 09:02 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 04.09.2024

Το πιο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του φετινού καλοκαιριού ετοιμάζεται να υποδεχτεί ο Ολυμπιακός, καθώς ο Εβάν Φουρνιέ έρχεται στην Ελλάδα.

Στους ρυθμούς του Εβάν Φουρνιέ κινείται ο Ολυμπιακός. Ο Γάλλος άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με την ομάδα του Πειραιά, για να μπει στη... μηχανή της και να την βοηθήσει να φτάσει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόκειται άλλωστε για μια κίνηση με μεγάλη σημασία από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι στα 100 χρόνια του συλλόγου χτίζουν ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Ο 31χρονος άσος έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και αφού έδειξε την ξεκάθαρη επιθυμία του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, θα κάνει πράξη την επιθυμία του, καθώς θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παζλ του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Για το λόγο αυτό και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο αναμένεται να μπει αμέσως στους ρυθμούς της νέας του ομάδας. Πώς θα γίνει αυτό; Σε πρώτη φάση με την άφιξή του στη χώρα μας, το βράδυ της Τετάρτης (04/09).

Ο Φουρνιέ θα έρθει στην Ελλάδα με πτήση από τη Γαλλία, ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση από το νέο του περιβάλλον και εν συνεχεία να ξεκινήσει δουλειά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και ο Φουρνιέ έχει τεράστια διάθεση να δείξει πράγματα και να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκες και τίτλους.

Άλλωστε αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο μεγάλο event της Παρασκευής (06/09), όταν η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη με τον αριθμό 15 θα αποσυρθεί στην οροφή του ΣΕΦ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τιμάει τον εμβληματικό αρχηγό της με τον πιο όμορφο και ξεχωριστό τρόπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!